Monica Geuze vertelt over heftige situatie tijdens opnames De Bachelorette

'Wat is deze reis dubbel...'

De opnames van De Bachelorette zijn in volle gang in Zuid-Afrika! En hoewel de omgeving prachtig is, verloopt niet alles vlekkeloos. Eerder vertelde Monica Geuze al in haar vlog dat de opnames uitgesteld moesten worden, en nu stond de presentatrice opnieuw voor een confronterende situatie. Ze vertelt erover op Instagram.

Confronterend

“Wat is Zuid-Afrika een prachtig land met waanzinnige natuur, maar wat is deze reis dubbel…”, begint Monica haar verhaal op Instagram Stories. “We zijn met zoiets moois bezig op zo’n plek met fantastische mensen, maar vandaag in een bizar confronterende situatie terecht gekomen”, vertelt ze. “Waarbij we een gezin (ouders, 2 zonen en oma) vlakbij het hotel troffen die letterlijk in de bosjes leven zonder onderdak, eten, kleding, niks…” Heftig!

“Vader is ooit uitgezuinigd op werk en zo kwam het gezin op straat terecht”, legt de presentatrice uit. “Hun zonen hebben gaten in hun (natte) kleding en de nachten hier zijn ontzettend koud…”

Steentje bijdragen

Monica vertelt dat ze, samen met de makers van De Bachelorette, graag iets wil betekenen voor dit gezin. “We zijn hier met een crew vol mensen die allemaal hun steentje willen bijdragen om deze lieve mensen te kunnen helpen.” Ze vinden het echter lastig om te bepalen hoe ze dat moeten doen. “Het is zo moeilijk om ergens te beginnen en wat kun je doen, los van eten, kleding, spullen kopen?” vraagt Monica zich af. Daarom vraagt ze haar volgers om suggesties en tips achter te laten.

Bron: Instagram @monicageuze

De Bachelorette

Niemand minder dan Syliva Geersen is dit jaar de Bachelorette. Wanneer we het nieuwe seizoen op Videoland kunnen bingen? Naar verwachting kunnen we vanaf februari 2023 genieten van de liefdeszoektocht van Sylvia. Een precieze datum is er nog niet, maar we hoeven dus zeker niet heel lang meer te wachten op het nieuwe seizoen van De Bachelorette.

Bron: Instagram @monicageuze | Beeld: BrunoPress 

Laatste nieuws