EMIDJ-Michella over exit Channah: ‘Ik wilde ook echt graag naar huis’

'Als ik die belofte niet had gedaan was ik na dag 1 al thuis'

Michella Kox is een van de twaalf dames die in het nieuwste seizoen van Echte Meisjes in de Jungle te zien is. De diva doet als enige voor de tweede keer mee. In de vierde aflevering moest een van de Echte Meisjes de jungle verlaten vanwege medische redenen, maar Channah Koerten werd door haar team naar huis gestuurd. In een Q&A op Insta beantwoordt Mies een paar vragen over haar vertrek.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de vierde aflevering van Echte Meisjes in de Jungle.

Vertrek

In de aflevering zagen we dat de Si Fah Sweethearts de gevreesde eetproef wonnen en een plekje bemachtigden in het luxe kamp. Helaas verloren ze wel de geldopdracht van het rode team. Aan het einde van de aflevering moesten de Si Fah Sweethearts daarom ook een teamgenoot nomineren om de jungle te verlaten. Bijna iedereen stemde op Channah, waardoor zij haar koffers moest pakken. Maar ook Michella gaf aan dat ze de jungle wilde verlaten.

“Ik wilde ook echt graag naar huis”, schrijft de diva in haar Insta-Story. “Ik miste ook echt mijn dochter en mijn hondjes maar er kon er ma 1 gaan dus ik had pech”

Maarre als ze zo graag naar huis wilde, waarom is ze zelf dan eigenlijk niet vertrokken? “Ik had mijn dochter beloofd dat ik niet zelf zou opstappen. Dus dat was geen optie, want ik wilde dat ze trots was. En als ik naar huis gestemd werd, kon ik er niks aan doen”, legt Michella uit. “Laos wilde me nog even niet kwijt!!! Dus opgeven was geen optie”

Maar dat betekent niet dat Michella het naar haar zin had in de Jungle. “Als ik die belofte niet had gedaan was ik na dag 1 al thuis”, schrijft ze. “Zo vaak huilend wakker geworden met heimwee.”

Tweede keer in de Jungle

Na haar eerste deelname riep Michella nog dat ze nooit meer mee zou doen, maar here she is. “Klopt, maar ik ben impulsief. Destijds dacht ik dat echt, maar je vergeet gewoon hoe het was. Al wist ik meteen weer waarom ik het haatte toen ik er weer was. Ik hou niet van de jungle. Ik vind het niet leuk om niet naar de wc te kunnen – je moet daar gaan zitten kakken in een bosje – en om niet te kunnen douchen. Verschrikkelijk!”, vertelde ze onlangs aan Grazia.

Bloedzuiger

In de vierde aflevering konden we ook zien dat Michella door een bloedzuiger te pakken werd genomen. “Hoe ben je na die bloedzuiger niet gillend weggerend?”, vraagt een kijker zich – terecht – af. “Ik werd heel goed geholpen en het doet echt geen pijn. Het bloed was meer de schrik”, aldus Michella. Wat een bikkel!

Echte Meisjes in de Jungle is elke maandag te zien bij Videoland. 

Bron: Instagram @michellakox | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws