Babyniews! Laura Ponticorvo in verwachting van tweede kindje

'Blessed with another miracle'

Lees ook

Laura Ponticorvo en hubby Ryan Rijger zien hun droom voor de tweede keer in vervulling gaan. De tortelduifjes zijn namelijk in verwachting van hun tweede kindje samen. Dat maakt het stel op Instagram bekend met een prachtige video.

Grote zus

Laura en Ryan hebben samen al een dochtertje, Giulia, en daar komt binnenkort dus een kleine spruit bij. Op Instagram maakte het stel dit prachtige nieuws bekend. “Blessed with another miracle. 🥺❤️🥰 We zijn zo dankbaar voor dit wondertje die ons compleet heeft verrast en onze kleine Giulia gewoon al grote zus zal maken🤩”, schrijft de influencer in de caption.

In het filmpje zien we een stralende Laura en Ryan met dochtertje Giulia dansen om het nieuws te vieren. “We kunnen allemaal niet wachten om dit wondertje in onze armen te sluiten en ons liefdevolle gezin nog completer te maken. 💕💙” Awh!

Zwangerschap

Laura deelt een goed deel van haar leven met haar volgers via the gram. Niet alleen de glam-momenten, maar ook lieve kiekjes met dochtertje Giulia of partner Ryan komen volop voorbij. Zo deelde ze dat haar vorige zwangerschap ging niet zonder slag of stoot. De kleine meid werd te vroeg geboren door complicaties van Laura’s zwangerschapsvergiftiging en daarom moest Giulia nog een tijdje in het ziekenhuis blijven. Maar gelukkig kwam alles helemaal goed met de kersverse mama en de kleine spruit die zichzelf binnenkort al grote zus mag noemen!

Reacties

Op Instgram worden Laura en Ryan overspoelt met lieve reacties. “Er zitten zoveel prachtige elementen in deze video. Zo vol met liefde. Wauw ❤️ echt heel blij voor jullie.” reageert Kim Feenstra en “Geweldig!! Gefeliciteerd ❤️”, schrijft Nicolette van Dam. Gefeliciteerd Laura en Ryan!

Bron: Instagram @lauraponticorvo | Beeld: BrunoPress

 

Laatste nieuws

Zie ook