Laura Ponticorvo reageert op kritiek: ‘Dit soort DM’s krijg ik wekelijks binnen’

'JA, ik durf dat hardop te zeggen!'

Lees ook

De één zweert bij een look au naturel, terwijl de ander zich niet laat zien zonder een full face met make-up. Beiden kan natuurlijk! Maar Laura Ponticorvo deelt in haar Instagram Stories nu een bizar berichtje dat ze van een volger krijgt over haar ‘gebrek’ aan make-up en nagellak.

‘Watskebeurt?’

Laura deelt een goed deel van haar leven met haar volgers via the gram. Niet alleen de glam-momenten, maar ook lieve kiekjes met dochtertje Giulia of partner Ryan Rijger komen volop voorbij. Wel zo real: het leven is nu eenmaal niet altijd glitz and glam!

Maar dat kunnen sommige volgers van de beauty niet helemaal waarderen. Zo deelt Laura een screenshot van een berichtje dat ze heeft ontvangen. “Waarom maak je je niet meer op de laatste tijd? En geen mooie nageltjes meer? Watskebeurt?” valt er te lezen. Uh, what?

Make-uploos

Ook Laura lijkt wel klaar met deze berichten. “Het is echt ongelofelijk maar echt waar, ik krijg dit soort DM’s wekelijks binnen!”, begint ze haar reactie. “Alsof het dus echt een MUST is om je iedere dag in de steigers te gooien. Ik vind het heeeeerlijk om in de zomer lekker make-uploos rond te lopen. Het is makkelijk en snel en goed voor mijn huid”, legt ze uit.

Ze vervolgt dat ze voor speciale gelegenheden nog altijd graag met beautyproducten in de weer gaat, maar ook zonder ‘alle toeters en bellen’ is ze heel tevreden met zichzelf, legt ze uit. “JA ik durf dat hardop te zeggen over mezelf en JA dat zou iedereen gewoon moeten doen!”

laura ponticorvo
Beeld: Instagram @lauraponticorvo

‘I look good today!’

Zo heeft de influencer een goede tip voor al haar volgers. “Durf jezelf aan te kijken en durf te zeggen I look good today! Je hebt echt een betere dag!” Got it!

Uiteindelijk maakt het niet uit of je liever een full face draagt of zonder make-up door het leven gaat, eindigt Laura haar krachtige boodschap. “Beide is ok! Lekker in de steigers en lekker naturel. Maar omarm jezelf ook zonder de full faced makiage ladies!”

Bron: Instagram @lauraponticorvo | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook