Laura Ponticorvo deelt bijzondere foto met dochter Giulia

'My little warrior', schrijft Laura bij de foto.

Een paar weken voordat Laura Ponticorvo van haar prachtige dochtertje Giulia beviel, deed ze een bijzondere fotoshoot met haar baby bump. Inmiddels is Giulia een halfjaar oud en heeft Laura de shoot met haar baby girl nog eens overgedaan. Enne, dat levert een stunning resultaat op.

Zwangerschapsvergiftiging

“Dit was mijn eerste shoot samen met Giulia toen ze nog in mijn buik bubbelde”, begint Laura haar verhaal bij de prachtige zwart-witfoto met haar dochter. De mom vertelt dat ze toen 32 weken zwanger was en al veel vocht begon vast te houden. “Ik realiseer me heel goed nu dat ik die vreselijke vergiftiging al onder de leden had. Vandaar het vele vocht vasthouden. Dat waren mijn beginsymptomen en ik maar denken dat het heel normaal was wanneer je zwanger bent in de zomer”, blikt Laura terug.

Schuldgevoel

Helaas bleek dit bij Laura achteraf toch niet zo normaal te zijn, iets waar de mom het nog steeds moeilijk mee heeft. “Ik merk aan mezelf dat ik me nog steeds schuldig voel om het feit dat mijn baby’tje toch te weinig voeding heeft binnengekregen door mijn zieke placenta”, vertelt ze.

Laura kijkt dan ook met gemengde gevoelens terug op deze foto. “Het voelt toch heel dubbel, want ik was natuurlijk mega trots en blij met m’n bolle buikje en het bubbelende leven van Giulia, maar nu achteraf heeft ze toch te weinig toevoer gekregen en daar baal ik van”, weet ze te vertellen. Hoewel ze natuurlijk heel blij is dat alles goed is gekomen met haar kleine meid, schieten er nog veel gedachtes door haar heen. “Hoe heeft ze zich gevoeld op dit moment? Toen ik blij aan het shooten was? Zij kon gewoon niet lekker verder groeien zoals het hoorde. Heeft ze honger gevoeld? Voelde het voor haar dat ‘mama’ haar in de steek liet? Heeft ze pijn gehad? Heeft ze stress gevoeld?”

Dankbaar

“Gelukkig is alles goed afgelopen bij ons en ik realiseer me heel goed dat het ook anders had kunnen eindigen”, gaat Laura verder. Daarnaast is de mom ook heel blij dat ze de fotoshoot, die anders twee weken later zou zijn, had vervroegd. “Anders had ik deze zwangere foto nooit gehad! En hoe bijzonder dat we deze foto nu nog een keer hebben gefotografeerd, maar dan met baby Giulia in m’n armen. My little warrior.” Laura vertelt dat ze alles dubbel en dwars inhaalt met haar kleine meid. “Hopelijk is ze allang vergeten hoe ze zich hier in mijn buikje misschien voelde.”

Belangrijke boodschap

Tot slot heeft Laura nog een belangrijke boodschap voor haar zwangere volgers. “Begin je vocht vast te houden? Meet je bloeddruk thuis, koop zo’n metertje van 20 euro zodat je die standaard thuis hebt! Is je bloeddruk ineens hoger? Ga direct naar je verloskundige! Liefs van ons 💕”

Bron: Instagram @lauraponticorvo | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws