Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw! Janice Blok verbluft volgers met bikinikiekje

Wauw!

Nederlandse premiere Ambulance

Janice Blok is dit seizoen te zien in Echte Meisjes in de Jungle. Daarnaast heeft de Rotterdamse influencer meer dan 200 duizend volgers op Instagram, host ze haar eigen podcast én is ze ook nog eens mega vaak in de sportschool te vinden. Op Instagram verbluft ze haar volgers met een prachtig bikinikiekje.

Fitness journey

Afgelopen zomer liet de beauty nog weten dat ze helemaal niet zo van sporten houdt. Maar toch zweet Janice behoorlijk wat af in de sportschool. Ze heeft dan ook een amazing figuur en op Instagram deelt ze verbluffende kiekjes van haar summerbody van afgelopen jaar waar ze weer hard voor aan het werken is!

"Brrrr 🥶 Veels te koud buiten! Even een terug blik naar mijn warme 2 weekjes in Curaçao en mijn summer body waar we weer hard voor aan het werken zijn na de feestdagen 💪🏽 In de winter werk je voor de zomer! YOU GOT THIS! 🔥" luidt de caption.

Reacties

"What i would do to look like you! Je ziet er echt fantastisch uit🔥", en "🔥😻 zo mooi!! Show us more! Motiveert 100%! ♥️" klinkt het in de comments. Janice deelt openhartig haar sport- en fysieke journey op Instagram en motiveert haar volgers om het beste uit henzelf te halen. You go, Janice!

Bron: Instagram @janiceblok | Beeld: BrunoPress

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20220322 - Speciale IMAX vertooning Ambulance bij pathe Arena. Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Kievits Op de foto: Janice Blok