Oh my! Janice Blok onherkenbaar door allergische reactie in gezicht

Heftig!

Janice Blok verblijft op dit moment in het zonnige Curaçao, maar echt genieten kan de realityster niet. Ze heeft namelijk een allergische reactie op antibiotica gekregen, waardoor haar hele gezicht is opgezwollen. In haar Instagram Stories deelt ze een foto.

Keelontsteking

Lekker aan het strand liggen op Curaçao, zat er nauwelijks in voor Janice. Ze kreeg namelijk een keelontsteking waardoor ze in haar hotelbed moest blijven. “Om te janken”, schrijft Janice in haar Insta Stories.

Om die keelontsteking tegen te gaan kreeg de Echte Meisjes in de Jungle-ster antibiotica voorgeschreven, maar deze zorgde er juist voor dat Janice er nog een kwaaltje bij kreeg. “Ook heb ik van mijn vorige antibiotica een allergische reactie gekregen, waardoor mijn hele gezicht is gaan opzwellen. Het lijkt wel alsof het elk moment eraf kan gaan vallen. I’m dying“, zegt Janice bij een foto van haar gezicht.

Allergie

Inmiddels heeft Janice op de spoedeisende hulp andere allergie pillen gekregen die de zwelling zouden moeten tegengaan. “Maar morgen moet en zal ik toch echt weer in dat vliegtuig moeten stappen. Wish me luck“, aldus de realityster. Oh my… Beterschap gewenst, Janice!

Vanaf volgende week maandag is Janice als een van de dames te zien in het gloednieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle. Enne, dat seizoen belooft boordevol drama te zitten. Over en weer wordt er door de dames nu al flink naar elkaar uit gehaald. Als dat maar goed gaat!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram Janice Blok, Brunopress

Laatste nieuws