Netflix deelt handige recap van afgelopen seizoenen YOU

Een goede voorbereiding op het vierde seizoen!

Lees ook

Het aftellen kan beginnen, want over ongeveer twee weken staat het eerste deel van het vierde seizoen van YOU eindelijk op Netflix. Om alvast in de stemming te komen voor het nieuwe seizoen, deelt Netflix nu een handige recap video met daarin alle belangrijke gebeurtenissen van de afgelopen drie seizoenen.

Nieuw seizoen

Wij hebben het laatste seizoen van de Netflix-serie YOU in één keer gebinged. Toen wisten we al dat er een seizoen 4 zou komen, maar inmiddels is het alweer dik een jaar geleden dat we vol spanning keken naar de creepy Joe (Penn Badgley).

First of all, een kleine recap van seizoen 3: Joe en zijn soulmate Love (Victoria Pedretti) kregen hun eerste kindje en verhuisden om die reden naar een ‘zielloze buitenwijk’, zoals Joe het zelf noemde. Eenmaal daar viel het oog van Joe op de buurvrouw, met een nieuwe obsessie tot gevolg. Toen Love hierachter kwam, leidde dat tot een flink aantal bloederige scènes, waarbij meerdere mensen om het leven werden gebracht door het stel. Uiteindelijk legde ook Love het loodje en besloot Joe naar Parijs te vertrekken, waar hij hoopt zijn ‘grote liefde’ Marianne – je weet wel, die uit de bieb – tegen het lijf te lopen.

Terugblik

Maarre, mocht je nu nog niet helemaal voor de geest kunnen halen hoe dit er ook alweer op beeld uitzag, kun je nu deze handige recap kijken van Netflix. “Hier is een opfrisser wat er is gebeurd sinds… in Joe’s eigen woorden”, zo trapt de recap af.

Recap

“Liefde is een reden om het beter te doen – om het juiste te doen”, horen we Joe aan het begin van de video zeggen. Joe zegt verder nog dat het achterlaten van zijn zoontje in het derde seizoen “het moeilijkste is dat hij ooit heeft gedaan”. De video eindigt met het brandende huis dat we in de cliffhanger van seizoen drie zagen, en Joe die opnieuw verhuist en een nieuwe alias aan neemt. Hopelijk heeft dit je geheugen weer even opgefrist!

Deel 1 kunnen we vanaf 9 februari al bingen, en het tweede deel komt een maand later, op 9 maart, online. Can’t wait!

Bron: Film vandaag | Beeld: Netflix, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook