Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kay Greidanus moet kiezen: nachtje doorhalen of doorslapen?

Kay krijgt een aantal flinke dilemma's voorgeschoteld.

Premiere Fijn Weekend

Hij is vanaf 19 januari te zien in de feelgood komedie Fijn Weekend. Gaat acteur Kay Greidanus liever voor een nachtje doorslapen of doorhalen?

Losbol of controlfreak?

“Eerder losbol, in de zin dat ik ervan houd om me te laten verrassen door wat het leven me te bieden heeft. Ik ben niet heel berekenend en kijk vooral naar wat er op mijn pad komt.”

Avonturier of huismus?

“Het lijkt me wel vet om zoals Bram in de film rond te reizen in een camper, maar stiekem ben ik een huismus. Dat past ook bij deze fase in mijn leven, met een tweede kindje op komst.”

Altijd met een blote bast of kaal worden?

“Ik denk dan toch, zoals Bram, altijd met blote tepels rondlopen. Ik zeg altijd dat ik niet ijdel ben, maar ik kan me wel eens zorgen maken om mijn inhammen. Ik denk niet dat kaal mij goed zal staan.”

Nachtje doorhalen of doorslapen?

“Doorslapen! Novi, onze zoon, is nu anderhalf jaar en hij staat rond zes uur ’s ochtends al te springen om aan de dag te beginnen. Maar af en toe even uitslapen is wel heerlijk.”

Altijd eerlijk zijn of een leugentje om eigen bestwil?

“Communicatie is het allerbelangrijkste voor een goede relatie. Sarah en ik maken bewust tijd voor elkaar en blijven elkaar meenemen in ons leven, om zo, los van alle drukte, te kijken wat er speelt. Eerlijk zijn, hoort daarbij.”

Meer lezen? We stellen Kay nog meer dilemma's in de nieuwste editie van Grazia. Nu in de winkels!

Tekst: Sara Luijters | Beeld: Brunopress

Showbizz
  • AMSTERDAM, 16-01-2023, Theater Tuschinski Premiere van de feelgood komedie Fijn Weekend in Koninklijk Theater Tuschinski, Amsterdam FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Kay Greidanus