Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Thijs Boermans over roddels rondom relatie met Anna Nooshin: 'Wil ik graag voor mezelf houden'

'Er verschijnt zoveel in de media via kanalen die hun bronnen niet dubbel checken'

Thijs Boermans verscheen vorig jaar meerdere keren op juicekanalen en in roddelbladen. En dan ging het niet alleen over zijn deelname aan Expeditie Robinson of acteerplannen, maar ook over zijn privéleven. In gesprek met Grazia vertelt hij over zijn toekomstplannen als acteur én deelt hij het een en ander over de geruchten rondom zijn romance met Anna Nooshin.

Geruchten

Het eilandavontuur leverde Thijs een nieuw soort bekendheid op. Ineens verscheen hij namelijk in roddelbladen en juicekanalen. “Ik moet daar wel een beetje aan wennen. Media pikken dingen uit een verhaal zonder nuance. Zo had ik in Borrelpraat, de podcast die ik met Niels heb, verteld hoe ik vroeger weleens had gevochten in de stad. Vervolgens zag ik overal koppen dat ik drie dagen had vastgezeten. Het miste alle context. Ik ben heel open en eerlijk en dat ga ik ook blijven, maar ik moet er wel meer bij stilstaan dat ik bepaalde dingen anders moet brengen. Vroeger dacht ik dat iedereen maar goed is en hetzelfde denkt als ik, maar ik moet daar minder naïef in zijn. Zo’n verhaal is leuk voor je bad-boy-imago, maar dat is helemaal niet wat ik wil zijn", zegt Thijs.

Thijs Boermans over 'mooiboy'-imago: 'Ik ben meer dan een knappe gast'

Liefdesleven

Zijn bad-boy-imago is overigens niet het enige nieuwtje dat over Thijs werd geschreven door de media. Zijn liefdesleven was namelijk ook meerdere keren het onderwerp van gesprek. Hoe staat het erg eigenlijk voor met Thijs' love life? Is hij iemand van de scharrels of gaat hij voor iets serieus? “Ik ben zeker wel toe aan iets serieus.” Maarre, is hij ook serieus met Anna Nooshin, of waren dat slechts roddels? Daar wil de acteur helaas niets over kwijt. “Ik ben heel open, maar mijn privéleven wil ik graag voor mezelf houden. Er verschijnt zoveel in de media via kanalen die hun bronnen niet dubbel checken. Een grote groep mensen neemt dit gewoon voor waarheid aan en dat kan schadelijk zijn. Ik wil niet dat iets wat ik zeg over mijn privéleven iets wat ik potentieel met iemand heb kan beïnvloeden of zelfs kan breken. En daarnaast vind ik dat er ook wel een stukje van mijn leven alleen van mij mag zijn.”

Thijs werd bekend door films als De Leerling, De Held, Kleine IJstijd, Vals en series als Noord Zuid, Spangas, Tessa, Oogappels, Keizersvrouwen en Follow de SOA. Hij deed dit jaar mee aan Expeditie Robinson, maar haalde de finale niet. Daarna zette hij met medekandidaat Niels Oosthoek de podcast Borrelpraat op. Sinds deze maand speelt hij de rol van Jonathan in GTST en in maart is hij te zien in de bioscoopfilm All Inclusive.

Verder lezen? Het hele interview met Thijs Boermans lees je in de nieuwste Grazia. Vanaf woensdag 18 januari in de winkels!

Tekst: Jill Waas | Beeld: Romy Treebusch