Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Big Brother-winnares Jill heeft niks meer over van het prijzengeld

'Mijn gewonnen geld is naar de Belastingdienst gegaan.'

Ze strijdt in de jungle met haar team 'Si Deng Babes' in Echte Meisjes in de Jungle, maar we kennen haar allemaal als Big Brother-winnares. We hebben het natuurlijk over Jill. Samen met Salar, winnaar van Big Brother 2022, blikt ze terug op hun avontuur.

Big Brother-winnaars

In de serie 'Terug Naar Toen' blikken Big Brother-winnaars Jill en Salar terug op hun deelname aan Big Brother. Aan het begin van de video zien we al dat er wordt gevraagd wat er met het prijzengeld is gebeurd dat de twee hebben gewonnen. "Mijn gewonnen geld is naar de Belastingdienst gegaan", horen we Jill dan al zeggen. Wait, what?!

Ongemakkelijk

In eerste instantie dacht zowel Jill als Salar dat ze maar een of twee weken in het huis zouden blijven, maar dat heeft tóch een beetje anders uitgepakt. Ook onthult Jill dat ze haar seizoen nooit heeft teruggezien. "Ik voel me heel erg ongemakkelijk als ik mezelf terugzie", geeft ze toe. "Dat heb ik altijd. Ik vind het verschrikkelijk."

Prijzengeld

En hoewel de twee dachten er niet heel lang in te blijven zitten, wisten ze er beiden met de winst vandoor te gaan. En die winst was zeker geen klein bedrag. Zo wist Salar met maar liefst €69.815 het huis te verlaten en Jill met een bedrag van €70.405.50. Maar wat is er eigenlijk gebeurd met het prijzengeld? We really like to know...

"Ik heb heel veel gefeest en een beetje geïnvesteerd in mijn shop", laat Salar weten. "Ik heb natuurlijk nog een klein beetje over. Een klein groot beetje." Maar als we Jill moeten geloven, is dat in haar geval niet zo. "Nou ik heb niets meer over", lacht ze. "Ik moest m'n opa een groot deel terugbetalen voor m'n opleiding. Ik heb een stukje gedoneerd aan het ziekenhuis, ik heb een auto gekocht en het laatste beetje is er denk ik echt door. Ik heb niets meer over van mijn gewonnen geld." Ach so what, als je er maar van genoten hebt Jill!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Big Brother