Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Matched By Mom Melvin slaat nieuwe weg in: 'Ik ben er al best wel lang mee bezig'

'Ik was bang wat mensen ervan zouden vinden.'

Hoewel Melvin in het programma Matched By Mom de liefde tóch niet wist te vinden bij Kiki, heeft de knappe hunk wel in iets anders de liefde gevonden. In de meest recente YouTube-video van Youtuber Nick Eshuis onthult de 25-jarige namelijk dat hij al een tijdje bezig is met muziek.

Te gast

Samen met Matched By Mom-bestie Lorenzo is Melvin te gast in de auto bij Youtuber Nick Eshuis. En Nick kennende, vraagt hij de twee jongens het hemd van het lijf. And we love that! Hoewel het gesprek ging over het programma en – natuurlijk – over moeders Petra en Patricia, ging het ook over mogelijk nieuwe liefdes en de toekomst.

Muziek

Naarmate het gesprek tussen de drie vorderde, sprak Melvin openhartig over waar hij zich nu mee bezig houdt. "Ik focus me vooral op mijn eigen evenementen", laat hij weten aan Nick. "En op muziek", voegt hij daar nog aan toe. "Ja! Want wat ga jij doen?", vraagt Nick aan Melvin.

"Precies over een week om vier uur komt m'n eerste singel uit", onthult de 25-jarige. Als Nick vraagt of Melvin al mag zeggen hoe zijn singel heet, vertelt Melvin dit natuurlijk met alle liefde. "Mijn eerste singel heet Kompas. Ik ben al best wel lang bezig met muziek. Maar ik heb best wel een soort van faalangst. Ik durfde het nooit uit te brengen", geeft hij toe.

Zingen

Als Nick vraagt waar Melvin bang voor was, antwoord Melvin daar openhartig op. "Ik was bang wat mensen ervan zouden vinden. Vroeger dan hé, nu boeit het me niet zo heel veel meer. Ik heb mezelf gewoon gezegd van, ik wil een paar dingen bereiken en die ga ik gewoon doen." En dat de 25-jarige al een tijd bezig is met muziek, laat hij duidelijk weten.

"Ik heb meerdere nummers gemaakt. Ik ga nu eentje uitbrengen om mensen even te laten wennen aan wat ik überhaupt zing." Nick onderbreekt de knappe hunk meteen als hij hoort dat Melvin zingt. "Het is echt zingen, zingen?", vraagt Nick. "Ja ik zing echt", antwoord Melvin. Maar als Nick vraagt of Melvin een stukje wil zingen, weigert hij het toch te doen. Dan moeten we maar wachten tot volgende week! Wij zijn in ieder geval heel erg benieuwd.

Bron: YouTube | Beeld: YouTube, Matched By Mom (Tom Cornelissen)