Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

MAFS’s Feyyaz blikt voor het eerst openhartig terug op deelname

Ook vertelt Feyyaz dat hij na de uitzendingen van MAFS door een lastige periode ging...

In Married at First Sight: Match or Mistake trouwden de deelnemers met een wildvreemde. Feyyaz was een van hen en stapte in het huwelijksbootje met Deveny. Helaas liep hun huwelijk op de klippen. Nadat het programma werd uitgezonden, ging Feyyaz door een lastige periode. In een openhartige post op Instagram blikt hij hierop terug.

Avontuur

“Het was een gek avontuur. Wie had dat ooit gedacht”, begint Feyyaz zijn verhaal. “Jammer van mijn match. Ik vind dat ik geen eerlijke kans heb gekregen om ook mijn kant van de liefde te laten zien. Desondanks heb ik geen spijt van mijn deelname. Ik heb veel geleerd, en heb leuke mensen mogen ontmoeten.” 

“Ik denk wel te zijn gebruikt voor sensatie, want op geen enkel vlak was er een match. Er is veel geknipt en geplakt, maar toch hoop ik dat jullie hebben kunnen genieten van mijn deelname.”

Struggles

Feyyaz vertelt vervolgens dat hij door een lastige periode ging nadat de MAFS-afleveringen waren uitgezonden. “Nadat de uitzendingen op tv kwamen, heb ik best wel een lastige tijd gehad. Ik voelde me leeg vanbinnen en had even nergens meer zin in. Ook struggelde ik met andere zaken, waardoor ik mezelf niet kon zijn.”

Inmiddels gaat het gelukkig een stuk beter met de personal trainer. “Ik heb me gelukkig weer herpakt en ik beloof jullie: ik kom beter terug dan ooit tevoren.”

Tot slot bedankt hij zijn volgers voor de berichtjes die hij kreeg. “Verder wil ik jullie bedanken voor alle lieve support en de berichtjes.” 

Support

Feyyaz krijgt veel reacties op zijn openhartige post op Instagram. Zo ook van MAFS-deelnemer Evelien. “Mooie woorden en heel herkenbaar. Goed dat je tijd voor jezelf hebt genomen. Elke ervaring brengt je iets in het leven en neem vooral die wijze lessen mee. Ik wens je een heel liefdevol en gelukkig nieuwjaar toe.” Awh! 

Beeld: RTL (Andy Tan)