Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la: Lotte van Leeuwen heeft een nieuwe vriend

Ook deelt ze meteen een leuke foto van haar met haar vriend.

Nederlandse premiere Dune

Heel leuk nieuws voor Lotte van Leeuwen! De voormalig Love Island-ster gaat namelijk niet langer als single door het leven. Dit heuglijke nieuws maakt Lotte met een lief kiekje van haar nieuwe vriend op Instagram bekend.

Portugal

Lotte was onlangs op vakantie in Portugal. Ze was echter niet in haar eentje de Algarve aan het ontdekken, want ze was samen met haar kersverse vriend Wiro naar de Portugal afgereisd. Lotte besloot onlangs een paar throwback foto’s van hun eerste vakantie samen op Instagram te zetten, en maakt daarmee meteen hun relatie Instagram official. “TB first trip together”, schrijft ze in de caption. 

Op de kiekjes is te zien dat de twee samen onder meer genieten van een prachtige zonsondergang. Cute!

Ontmoet

Wiro werkt onder andere als videograaf. Lotte’s manager laat aan Grazia weten dat de twee elkaar tijdens een fotoshoot leerden kennen. “Hij werkte als videograaf en zij stond model. Daarna hebben ze contact gehouden, en zijn ze op een gegeven moment gaan afspreken.” Hoewel Lotte niet gelijk in een relatie wilde stappen, voelde het contact met Wiro al snel heel goed. “De vonk sloeg meteen over.” Awh!

Wij wensen Lotte en Wiro heel veel geluk samen! 

Beeld: BrunoPress, Instagram