Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Jessie J in verwachting van kindje

'Ik ben blij en tegelijkertijd doodsbang om dit eindelijk te delen'

PhotoShot

Een mooi begin van het nieuwe jaar voor Jessie J! De Britse zangers maakte gisteravond namelijk bekend dat ze opnieuw in verwachting is van een kindje. En dat is prachtig nieuws, nadat ze vorig jaar een miskraam heeft gehad.

Eindelijk delen

Jessie J maakte haar zwangerschap gisteravond bekend op Instagram. "Ik ben blij en tegelijkertijd doodsbang om dit eindelijk te delen", schrijft de zangeres bij een video van een positieve zwangerschapstest. Verder zien we beelden van de echo en haar groeiende babybump. Wauw!

In de comments staat het vol met felicitaties voor de mommy to be. Onder meer Rita Ora, Ellie Goulding, Kelly Rowland en heel veel volger zijn erg blij voor Jessie J en feliciteren haar met de zwangerschap.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Jessie J (@jessiej)

Vruchtbaarheidsproblemen

De zangeres is al jarenlang bezig om moeder te worden en is al vaker openhartig geweest over haar vruchtbaarheidsproblemen. In 2014 kreeg ze te horen dat het moeilijk zou worden om kinderen te krijgen. Maar ze gaf haar droom niet op. “Ik zal moeder worden”, schreef ze vastbesloten op the gram. “Ik geloof in wonderen.”

Miskraam

In 2021 raakte Jessie J dan eindelijk zwanger, maar daarna volgde verschrikkelijk nieuws. Ze kreeg namelijk een miskraam en raakte het kindje kwijt. “Tijdens mijn derde echo kreeg ik te horen dat er geen hartslag meer was.” Heftig! Wij wensen de zangers een hele fijne zwangerschap!

Bron: Instagram @jessiej, RTL Boulevard, Grazia archief | Beeld: Brunopress