Jessie J deelt verdriet rondom vruchtbaarheidsproblemen

De zangers probeert al jaren om zwanger te worden.

Lees ook

Jessie J maakt er geen geheim van dat ze een grote kinderwens heeft. De zangers wilde eigenlijk voor haar dertigste moeder worden, maar inmiddels is ze 35 jaar en is het helaas nog steeds niet gelukt. Op Instagram vertelt ze openhartig over het verdriet rondom haar vruchtbaarheidsproblemen.

Moeder worden

“Toen ik 16 jaar oud was maakte ik een lijst met dingen die ik wilde bereiken voor ik dertig was”, begint Jessie J haar verhaal. Daarbij plaatst ze een foto van zichzelf op die leeftijd. “Het eerste punt op die lijst was moeder worden. Nu ben ik 35 jaar en soms is het verdriet van een kindje verliezen of er geen kunnen krijgen zo groot. Dan wil ik dat mijn leven er heel anders uitziet dan dat het nu doet”, vertelt ze eerlijk.

Niet alleen

Jessica Cornish, zoals de Britse zangers voluit heet, deelt haar verhaal niet vaak. Desondanks is ze zich er bewust van dat veel volgers met dezelfde problemen kampen, aan hen wil ze laten weten dat ze er niet alleen voor staan. “Ik weet dat duizenden mensen op de wereld zich net zo voelen als ik. Misschien lees je dit en voel je de liefde die ik met je deel. Ik knuffel jullie allemaal”, schrijft de zangeres.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jessie J (@jessiej)

Miskraam

De zangeres is al jarenlang bezig om moeder te worden. In 2014 kreeg ze te horen dat het moeilijk zou worden om kinderen te krijgen. Maar ze gaf haar droom niet op. “Ik zal moeder worden”, schreef ze vastbesloten op the gram. “Ik geloof in wonderen.” Vorig jaar raakte Jessie J dan eindelijk zwanger, maar daarna volgde verschrikkelijk nieuws. Ze kreeg namelijk een miskraam en raakte het kindje kwijt. “Tijdens mijn derde echo kreeg ik te horen dat er geen hartslag meer was.” Heftig!

Bron: Instagram @jessiej, RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook