Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw! Romy Monteiro poseert in bikini op Instagram

Looking good!

Hit It

Wat heerlijk: Romy Monteiro geniet van een tropische vakantie in het prachtige Thailand, in het gezelschap van haar lover Jasper, die tevens cameraman is en haar maar wát graag voorziet van de meest beeldige foto's. Vandaag zien we de knappe zangeres poseren in bikini op haar Instagram. Looking good, Romy!

Spetterende carrière

Romy kennen we natuurlijk van The Voice of Holland, waar de zangeres het met dank aan haar prachtige stem tot de kwartfinale schopte. Daarna was deze chick niet meer te stoppen: ze speelde de hoofdrol in musical The Bodyguard, deed mee aan het dansprogramma Dance Dance Dance en presenteerde verschillende tv-programma's. Inmiddels kunnen we haar niet meer wegdenken in de mediawereld.

Mooi bikinikiekje

Terwijl wij in de regen zitten, verrast Romy ons met een prachtige foto waarop ze poseert in bikini. Dat doet ze bij het water op een prachtige plek in Thailand, omgeven door palmbomen. Een geweldige foto, en - let's not deny it - een geweldig lichaam. Romy's caption luidt: "En hoe is het bij jullie?", waarop haar vriend Jasper de hilarische comment plaatst "Ongeveer hetzelfde eigenlijk! Maar dan bezweet achter een camera!", waarmee de lovers duidelijk maken dat ze samen genieten van de vakantie, met over het algemeen Romy vóór, en Jasper achter de camera. Verschil moet er zijn!

Eerlijke relatie

Eerder vertelde de musical actrice – nadat er geruchten rondgingen op mediakanalen – dat zij en Jasper geen open relatie hebben. Wel vindt ze het belangrijk om eerlijk te zijn naar elkaar. "Dus als er iemand zou zijn die continu in mijn hoofd zit, dan zou ik denk ik tegen Jasper zeggen: Luister, ik moet de hele tijd aan diegene denken, vind je het goed als ik gewoon één keer een kopje koffie ga doen om te kijken wat het is", vertelde ze twee jaar geleden nog aan Grazia. "Je geeft niet zomaar je relatie op. Zoiets moet je wel uittesten, en beter eerlijk zijn dan dat je dat stiekem doet, toch? Dat moet je dan toch ontdekken, voordat je bijvoorbeeld vreemdgaat", aldus de brunette.

Bron: NPO, Grazia, Instagram | Beeld: Brunopress, Instagram

Showbizz
  • 30-10-2022, Rotterdam, NLD. Hit It. Fotograaf: BrunoPress/David Heukers