Romy Monteiro bijt van zich af na commentaar over lichaam

De zangeres laat weten dat zulke uitspraken erg kwetsend kunnen zijn.

Lees ook

Romy Monteiro geniet op dit moment van een vakantie op het zonnige Ibiza samen met haar grote liefde Jasper. Dit deelt de zangeres dan ook al te graag met haar volgers door verschillende foto's op Instagram te plaatsen. De followers van de zangeres laten zich echter over iets heel anders uit.

Geruchten

Romy plaatste de afgelopen dagen verschillende foto's en filmpjes van zichzelf op het zonnige Ibiza. Volgers van de zangeres konden bij het zien van alle beelden maar één ding denken: Romy is zwanger. Deze uitspraken schoten bij Romy in het verkeerde keelgat. De musicalster reageert via haar Instagram Stories op de geruchten.

“Ik ben 27 jaar en ik krijg die vraag zo ontzettend vaak naar mijn hoofd geslingerd, in elk interview standaard. Ik heb er geen problemen mee om die vraag te beantwoorden, maar ik houd mijn hart vast voor het moment dat ik het bijvoorbeeld al heel lang probeer, of helaas een kindje heb verloren en deze vraag wel erg steekt”, vertelt ze.

Zwanger

Romy laat weten niet in verwachting te zijn. “Ik ben niet zwanger. Ik ben dat ook nog lang niet van plan of er überhaupt mee bezig”, reageert de musicalster.

Het is volgens de zangeres dus niet nodig om te speculeren. “Dus als je het woord 'baby' ziet of een opgezet (food)buikje of zelfs een hand op mijn buik ziet: er zit geen baby in.” Romy sluit dan ook af met het feit dat mensen niet gelijk een oordeel moeten hebben en moeten wachten tot iemand zelf met babynews komt. “Daarmee voorkom je misverstanden en het feit dat je iemand verdrietig maakt”, aldus Romy.

Bekijk *HIER* de Instagram Stories van Romy.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook