Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Cute! Marieke Elsinga deelt lief kiekje met baby Jip

Aahw!

Afgelopen november is Marieke Elsinga bevallen van een jongetje. De radio-dj en haar vriend Sander kregen een zoontje, genaamd Jip. Op Instagram trakteert ze haar volgers met een super zoet kiekje van haar en baby Jip.

Bevalling

Op 9 november is Jip geboren. De kersverse ouders lieten op Instagram weten dolgelukkig te zijn met het kleine mannetje. "Hij is er! Onze zoon: Jip 💙 Zijn tweede naam is Einte, naar mijn vader. Sinds 9 november 6.11 uur kunnen Sander en ik niet stoppen met naar hem kijken, met ‘m knuffelen en aan hem ruiken", luidde de caption.

Droom baby

Moeder, kind én vader maken het goed. "We hebben echt een droombaby, het is echt zo. Het is zo bizar. Het is echt supermooi. Hij drinkt super goed, ik kan borstvoeding geven. Hij slaapt goed." vertelde ze trots op de radio bij Qmusic.

Schattige foto

Op Instagram deelt Marieke nu een foto waarop te zien is dat ze heerlijk op de bank aan het knuffelen is met haar kleine spruit in matching outfits. "Ton sur ton" schrijft ze bij de foto, wat 'kleur op kleur' betekent. De comment sectie loopt over met lieve berichtjes. "Geniet ervan met volle teugen, Marieke. Ze zijn echt zo groot. ❤️❤️" schrijft een volger. "Het is dat ik geen eierstokken meer heb, anders hadden ze zeker geklapperd. 😍 Wat heerlijk dat koppie ❤️" en "Prachtige foto van prachtige mama en Jip geniet ervan deze periode is straks weer voorbij. 💙"

Bron: Instagram @mariekeelsinga | Beeld: Brunopress