Babynieuws! Marieke Elsinga bevallen van zoontje

'Hij is echt een droombaby.'

Beschuit met blauwe muisjes voor Marieke Elsinga en boyfriend Sander! De twee zijn namelijk de trotse ouders geworden van een zoontje, zo maakte Marieke vanmorgen bekend in de ochtendshow op Qmusic. Op Instagram deelt de kersverse moeder meteen een lief kiekje van de kleine spruit.

Jip

Vol trots laat Marieke op Instagram weten dat haar zoon is geboren. “Hij is er! Onze zoon: Jip 💙 Zijn tweede naam is Einte, naar mijn vader”, vertelt de presentatrice. “Sinds 9 november 6.11 uur kunnen Sander en ik niet stoppen met naar hem kijken, met ‘m knuffelen en aan hem ruiken.” Daarbij deelt Marieke ook meteen een te lieve foto met de kleine man. Ahw!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Tijdens de ochtendshow

Ook op het Instagram-account van ochtendshow Mattie & Marieke pronkt een lieve foto van Marieke en Jip. “Hij is er! Welkom lieve Jip 💙”, klinkt het in de caption. Het kleine lachebekje steelt meteen je hart! Vanmorgen vertelde Marieke op de radio dat Jip op een toepasselijk moment is geboren. “Zo gezellig, in de ochtendshow geboren.”

Met moeder, kind én vader gaat het goed. “Hij is echt een droombaby”, vertelt Marieke trots. “Hij slaapt, hij drinkt supergoed, met borstvoeding gaat het goed. Hij poept, hij slaapt weer. Ik vind het zo gek, dat is óns kindje. Hij is zo mooi.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mattie & Marieke (@mattiemarieke)

Bevalling

De bevalling begon thuis, maar moest uiteindelijk worden afgemaakt in het ziekenhuis omdat de baby in het vruchtwater had gepoept. “Het is een hele ervaring om weeën op te vangen op de ring A10. Supergek, zo’n plek waar je elke dag rijdt”, aldus de radio-dj. De bevalling was pijnlijk, maar ‘het is zo’n superkracht van de natuur’. Gefeliciteerd, Marieke en Sander!

Bron: Instagram @mariekeelsinga en @mattieenmarieke, AD | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws