Gaby Blaaser showt groeiende baby bump op instagram

En het staat haar prachtig!

Nog geen maand geleden maakte Gaby Blaaser het nieuws bekend zwanger te zijn van haar eerste kindje, samen met lover Robin. Hoewel de zwangerschap niet helemaal gepland was, zijn de parents to be ontzettend blij! Op Instagram showt ze haar prachtige baby bump op vakantie in Dubai.

Niet gepland

Eerder deze maand deelde de influencer het babynieuws op Instagram met een prachtige zwart-wit video. In deze post laat ze mooie beelden zien met lover Robin. “The best accident that ever happened to us ❤️”, luidde de caption. De zwangerschap was dan misschien een ongelukje, aan de stralende gezichten van het stel valt af te lezen dat de kleine spruit meer dan welkom is!

Zwangerschap

Onlangs liet Gaby gesprek met RTL Boulevard weten dat de zwangerschap niet altijd even makkelijk is. “Ik voel me nu op dit moment fantastisch. Ik heb me ook minder goed gevoeld de afgelopen tijd. Ik heb behoorlijk last gehad van misselijkheid. En de welbekende roze wolk was bij mij soms donkergrijs” legde ze uit. Maar nu trakteert de mommy to be haar volgers op prachtige vakantiebeelden, waarop haar groeiende babybuik al goed te zien is. Looking good! 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Baby bump

Onder de post stromen de lieve berichtjes binnen “😍 Prachtig zie je eruit”, “Hoe ver ben je? Wat een mooie buik voor een 1e kindje.” Maar ook is de moedermaffia al actief en wordt er flink gereageerd op het rauwe vlees wat te zien is in de post. “Dat rauwe vlees is voor je partner neem ik aan? 😮” vraagt een volger. Maar Gaby laat weten dat volgers zich geen zorgen hoeven te maken: “Jazeker! 🙏🏼 ik eet dat niet.” 

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws