Marieke Elsinga deelt lief kiekje van eerste wandeling met pasgeboren zoontje

Aaahw!

Vorige week maakte Marieke Elsinga het heugelijke nieuws bekend te zijn bevallen van haar eerste kindje. De radio-dj en haar vriend Sander kregen een zoontje, genaamd Jip. Vandaag maakte Marieke trots de eerste wandeling met haar kleine spruit en dat leverde hartverwarmende beelden op.

Schattige foto

Op Instagram plaatst Marieke een foto waarop te zien is hoe ze lachend met de kinderwagen in het zonnetje loopt. “M’n hele hart ligt in die wagen 💙”, schrijft Marieke in de caption.

Het kiekje valt goed in de smaak bij haar volgers. “Daar gaat ze hoor……genieten! ❤️”, reageert Bridget Maasland. “Oh jouw trotse koppie 😍”, schrijft Marlijn Weerdenburg. En: “Ohhhh 😍”, reageert Shelly Sterk. Zijn wij het helemaal mee eens!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Bevalling

Vol trots liet Marieke vorige week op Instagram weten dat haar zoon is geboren. “Hij is er! Onze zoon: Jip 💙 Zijn tweede naam is Einte, naar mijn vader”, vertelt de presentatrice. “Sinds 9 november 6.11 uur kunnen Sander en ik niet stoppen met naar hem kijken, met ‘m knuffelen en aan hem ruiken.”

Met moeder, kind én vader gaat het goed. “Hij is echt een droombaby”, vertelde Marieke trots op de radio bij Qmusic. “Hij slaapt, hij drinkt supergoed, met borstvoeding gaat het goed. Hij poept, hij slaapt weer. Ik vind het zo gek, dat is óns kindje. Hij is zo mooi.”

Bron: Story | Beeld: Instagram Marieke, Brunopress

Laatste nieuws