Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kaj Gorgels over periode na miskraam Jessie Jazz: ‘Heel verdrietig’

Ondanks de verdrietige tijd is Kaj de hoop op het vaderschap nog niet verloren.

Onlangs deelden Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijck het verdrietige nieuws dat ze een kindje zijn verloren door een miskraam. In de podcast Geuze & Gorgels blikt Kaj terug op deze heftige periode en laat de presentator weten dat hij nog steeds de hoop heeft om ooit vader te worden.

Verdrietige periode

Kaj en Jessie waren in verwachting van hun eerste kindje samen. Helaas zijn ze de baby door een miskraam verloren. In zijn eigen podcast blikt Kaj, samen met bestie Monica Geuze, terug op deze verdrietige periode. Zo vertelt de presentator dat hij en Jessie een paar dagen lang 'heel erg naar de klote' waren van het verlies. "Helaas hadden twee mensen die heel dichtbij ons stonden ook een miskraam in dezelfde week. Dat was allemaal heel verdrietig", deelt hij. Inmiddels hebben de twee het verlies een plekje kunnen geven en blijven ze hoopvol dat hun kinderwens nog uitkomt. "Ze is gezond en er is verder geen reden om aan te nemen dat ze niet zwanger kan raken of dat het (een miskraam, red.) vaker gaat gebeuren."

Voorgevoel

En die wens zou weleens snel uit kunnen komen, want Kaj heeft een sterk gevoel dat ze binnenkort ouders zullen worden. "Op het moment dat je moeder of vader wordt, dat klinkt heel gek, maar dan voel je dat zieltje al", zegt hij. "Ik voel echt alsof ze een ander voertuigje pakt, om het zo even te zeggen. (...) Ik heb niet het gevoel dat het zieltje er niet meer is." Het stel heeft er in elk geval vertrouwen in. Enne, ook de naam voor hun toekomstige spruit ligt al klaar. "Die hebben we al lang geleden bedacht. Ik vind die naam echt heel leuk." Ook heeft Kaj een voorgevoel wat het geslacht zal worden. "Ik heb heel erg het gevoel dat we een meisje krijgen."

Deze verdrietige periode heeft Kaj en Jessie ook iets moois gebracht. "Ik ben alleen maar gekker op haar geworden", deelt de presentator. "Sowieso is het heel bijzonder als man om te ervaren als je vrouw zwanger is. (...) Het is gewoon magisch wat er gebeurd en dat hoor ik van heel veel mannen. Je gaat naar je vrouw kijken en denken: holy shit, dit is echt fucking magical wat hier gebeurt."

Chaotische tijd

Voor Jessie Jazz was het een extra moeilijke tijd, want in dezelfde periode heeft ze ook afscheid moeten nemen van haar vader. Hij was al enige tijd ziek en kwam een paar dagen na haar miskraam te overlijden. "Het is echt een hectische chaotische tijd geweest", vertelt Kaj daarover in de podcast. Verder vertelt hij dat het met Jessie 'naar omstandigheden heel goed' gaat.

Bron: Geuze & Gorgels, RTL Boulevard | Beeld: Brunopress