Jessie Jazz Vuijk deelt verdrietig nieuws: ‘Ik heb van de week een miskraam gehad’

Zij en Kaj Gorgels zijn kapot van het verdriet.

Lees ook

Enorm treurig nieuws voor Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels. Jessie Jazz deelt op Instagram namelijk dat ze in verwachting was van hun eerste kindje, maar een miskraam heeft gehad.

Miskraam

“Ik heb van de week een miskraam gehad. Onze bubbel vol met liefde klapte in 1 seconden in elkaar toen ik het bloed in mijn onderbroek zag”, begint ze haar verhaal. Ze deelt een foto van een quote en de positieve zwangerschapstest. “Mijn lichaam die in een mum van tijd alles eruit werkte. Het was heftig en verdrietig. Ik moest overgeven, poepen en bloeden tegelijk maar na een intens uur kwam er… rust, vertrouwen, liefde.”

Steun

“Ik voel het zieltje nog steeds dichtbij”, vervolgt ze. “Alsof dit moest gebeuren om alvast ruimte te maken. En ik kan niet anders zeggen, het heeft veel in beweging gezet.” Vriendlief Kaj is er gelukkig om Jessie te steunen. “Mijn lieve Kaj. Er is geen man op aarde man wie ik dit liever aan ga. Geen man die ik liever als de vader van mijn kind zie. Ik ben nog verliefder op je geworden dan dat ik al was. Ons kindje komt er, dat weet ik 100% zeker”, aldus Jessie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk)

Reacties

Ze sluit haar bericht af met mooie woorden. “Zwangerschap is vanaf moment één een volledige overgave. Het heeft mij nu al veranderd. Met tranen in mijn ogen en een hart vol liefde en vertrouwen, voel ik je dichtbij. Jij kiest het perfecte moment om in te dalen en tot die tijd genieten we al van je. Want stiekem was je er al die tijd al. 💕”

Volgers van Jessie uiten massaal hun medeleven in de reacties. “😢❤️ hou van jullie”, schrijft Monica Geuze. En: “❤️❤️❤️ liefde❤️❤️”, reageert Rianne Meijer. Heel veel sterkte, Jessie en Kaj!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook