Grazia’s grote jaarhoroscoop: dit heeft 2023 voor de Leeuw in petto

Dit kun je komend jaar verwachten.

Nieuwe baan, of misschien wel een nieuwe relatie? Dit hebben de sterren komend jaar voor Leeuw in petto!

Leeuw – 23 juli t/m 23 augustus

Liefde & sex: Vanaf februari kan er het nodige veranderen in je relatie of liefdesleven. Zijn er al een tijdje spanningen tussen jullie, dan is de kans groot dat de bom barst. Dit is pittig, maar uiteindelijk wel een opluchting. Als single kun je dit jaar te maken krijgen met teleurstellende dates, tot oktober. Dan staat je hart plots in vuur en vlam bij een spannende date. Het is dus even wachten in 2023, maar je geduld wordt absoluut beloond. Geniet in de tussentijd van onenightstands.

Happiness: Je vrienden en familie zijn dit jaar jouw bron van geluk. Zeker in moeilijke tijden, zijn ze er volledig voor jou en dat doet je ontzettend goed. Het is dit jaar belangrijk qualitytime door te brengen met de mensen waar je van houdt en die je aan het lachen maken. Dat is essentieel voor je geluk en welzijn. Ga samen op stap, een weekendje weg of lekker uiteten. Daar laad je enorm van op en het prikkelt je humor.

Health: Er gebeurt dit jaar veel. Niet alleen in je leven, ook in de wereld. Dat heeft regelmatig impact op je stresslevel. Niet overal heb je invloed op en dat vind je lastig. Daarom is het van belang dat je je omringt met mensen die je happy maken en laten lachen. Dan kun je het beter relativeren en loslaten. Let in 2023 op je bloeddruk, die kan te hoog worden wanneer je te veel strest. Probeer dat dit jaar zoveel mogelijk te voorkomen.

Carrière: Al vanaf januari is het regelmatig onrustig en onzeker op je werk. Alle gebeurtenissen in de wereld gaan jouw bedrijf of baan niet voorbij. Probeer vooral niet impulsief te zijn en te handelen. Houd je hoofd koel en denk goed na voordat je stappen zet. Houd ook rekening met toffe kansen, die dienen zich dit jaar namelijk eveneens aan. Vooral vanaf september is dit mogelijk. Houd dus vertrouwen dat alles op z’n pootjes terechtkomt.

Geluksdag: 3 oktober
Ongeluksdag: 7 januari

Tekst: Esther van Heerebeek – Het 12e Huis | Beeld: Netflix (Sarah Shatz), Someone Great

Laatste nieuws