Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Montana Meiland en Dirk Hoogstraten zetten punt achter relatie

Oh no...

Premiere van Alles Op Tafel

Verdrietig nieuws voor Montana Meiland en Dirk Hoogstraten: de twee hebben besloten uit elkaar te gaan. Dit laten ze via een berichtje op Instagram weten.

Breuk

Na een relatie van acht jaar hebben Montana en Dirk vandaag op Instagram laten weten dat ze een punt achter hun relatie hebben gezet. "We hebben mooie momenten met elkaar beleefd, maar soms komt er een tijd om elkaar los te laten", begint Montana haar bericht. "We hebben elkaar lief, maar gaan ieder ons eigen weg." Bij de tekst plaatst ze een zwart-witfoto waarop ze samen met Dirk te zien is.

'Je blijft in m'n alles'

Ook Dirk deelt op Instagram dat hij en Montana hun eigen weg gaan. "Op het moment doen we een stap terug in onze relatie om onszelf weer terug te vinden. Na alles wat er de afgelopen jaren om ons heen gebeurd is, zijn we veranderd, positief en negatief, bewust en onbewust. Dit kan alleen bereikt worden door elkaar op het moment los te laten en te kijken wat de toekomst ons brengt. We houden van elkaar en blijven in ieder geval goede vrienden."

Ook wil Dirk Martien en Erica Meiland bedanken. "Bij deze wil ik ook mijn geweldige schoonouders bedanken. Jullie zijn fantastische personen. Ik vind het ook heel erg vervelend dat jullie dit mee moeten maken na de geweldige acht jaar die wij gehad hebben."

Dirk sluit zijn bericht af met een lieve boodschap aan Montana. "Lieve Montana je blijft m'n alles." We wensen Montana en Dirk veel sterkte.

Bron: RTL Boulevard, Instagram Montana Meiland | Beeld: BrunoPress

Showbizz
  • AMSTERDAM, 01-11-2021, DeLaMar Theater Rode loper van de feestelijke premiere van Alles Op Tafel in het DeLaMar Theater, Amsterdam. Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Montana Meiland en partner Dirk Hoogstraten