Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hoe leuk! Je kunt dit huisje uit The Holiday nu huren

Wat gezellig!

The Holiday is een van die kersfilms die we elk jaar in de decembermaand weer kijken. De verhaallijnen van Amanda (Cameron Diaz) en Iris (Kate Winslet) kunnen we inmiddels dromen. Ook zouden we stiekem wel een kerst willen doorbrengen op een van de romantische locaties. Enne, dat blijkt nu gewoon te kunnen!

Filmlocatie

Via Airbnb is het vakantieadres waar Amanda in de film twee weken verbleef, te huren. Dit schattige huisje, ofwel de Rosehill cottage staat in het Engelse plaatsje Surrey. De huidige bewoners van het huisje hadden in eerste instantie geen idee dat hun huis werd gebruikt als inspiratie voor de populaire kerstfilm. In het huisje werd overigens niet echt geacteerd, want het werd nagebouwd op de set. Dat maakte voor fans niets uit want het huisje werd regelmatig op de kiek gezet.

Pas toen bewoners Jon en Cressida Bromley regelmatig mensen met camera's voor hun huisje spotten, begon er een belletje te rinkelen. Toen ze erachter kwamen dat hun huisje wereldberoemd is, besloten ze het op Airbnb te verhuren.

Huren

Wil jij je als een echte fan wanen in de wereld van The Holiday? Je kunt het huisje huren voor 295 pond per nacht. De woning heeft een tuin met terras en drie slaapkamers. Daarnaast zit er een gezellige pub in de buurt, maar daar houdt het dan ook wel op qua wat er in de omgeving te doen is. Ha!

Bron: De Telegraaf | Beeld: The Holiday