3 Redenen waarom de menstruatie-emoji heel handig is

Hij bestaat!

Moeder natuur maakt het ons soms best moeilijk. Wist je bijvoorbeeld dat je gemiddeld 400 keer in je leven ongesteld wordt? Yes, true story. En hoeveel je er ook al achter de rug hebt, blijft het een vervelende tijd van de maand.

Emoji

De chocoladerepen vliegen er doorheen en je liefje verstopt zich het liefst een week. Je moet dan ook aan iedereen uitleggen waarom je niet op werk bent verschenen of zo moody bent.

Óf, je stuurt ze gewoon de nieuwe menstruatie-emoji et voilà: mensen weten meteen hoe laat het is. Waar je die ongesteldheidsemoji allemaal voor kunt gebruiken? Dat vertellen wij je.

Lees ook: Zo wordt ongesteld zijn minder erg

Redenen

1. Om je (beste) vriend, vader, broer of opa uit te leggen dat hij tampons moet halen
Jep, hij zal toch echt moeten. Jij ligt immers met hevige buikpijn op de bank. Stuur hem de ongesteldheidsemoji en als je geluk heb rent hij meteen voor je naar de winkel.

2. Als excuus om drankjes doen met vriendinnen af te zeggen
Stuur de rode druppel en je vriendinnen weten meteen dat je liever binnen op de bank met een grote reep chocolade of bak Ben&Jerry's blijft.

3. Als smoesje voor waarom je zo boos werd
We hebben nogal last van mood swings als we ongesteld zijn. Soms floepen we er nogal gauw dingen uit die we eigenlijk niet menen. Stuur de menstruatie-emoji ​​en diegene snapt waarschijnlijk meteen dat je het niet zo bedoelde. Problem solved!

Beeld: Instagram, iStock

Laatste nieuws