Netflix deelt eerste beelden van nieuwe romcom met Reese Witherspoon

Er doen een aantal bekende acteurs mee!

Reese Witherspoon kennen we natuurlijk allemaal van haar legendarische rol in de Legally Blonde-films. Die films hebben we misschien al wel twintig keer gezien, maar we kunnen ons nu gaan opmaken voor een nieuwe romcom met de actrice!

Het verhaal

Netflix heeft deze week namelijk de eerste beelden gedeeld van de gloednieuwe film Your Place or Mine. In deze film speelt Reese de rol van Debbie, die beste vrienden is met Peter (Ashton Kutcher). De twee zijn totale tegenpolen. Debbie verlangt routine met haar zoon in LA, terwijl Peter juist goed gaat op verandering in New York. Wanneer ze voor een week van huis en leven wisselen, ontdekken ze dat wat ze denken te willen, misschien niet eens is wat ze ook echt nodig hebben.

Beelden

Naast Reese Witherspoon en Ashton Kutcher speelt ook Grey’s Anatomy-ster Jesse Williams in de film. Oh my! Enne, als we de eerste beelden bekijken wordt dit een parel van een film! “@reesewitherspoon and @aplusk in a fresh new rom-com for grown-ups?! peep this first look at YOUR PLACE OR MINE. FEBRUARY 10“, luidt de caption bij de reeks foto’s.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Netflix US (@netflix)

Your Place or Mine is vanaf 10 februari 2023 te zien op Netflix. Wij kunnen niet wachten en voegen deze film zeker aan ons lijstje toe!

Bron: Filmvandaag | Beeld: Netlix (TUDUM), Instagram

Laatste nieuws