Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De nieuwe Grazia ligt nu in de winkel!

Get it while it's hot!

Daar is-ie dan: Grazia’s nieuwste issue! Grazia bestaat 15 jaar en dat vieren we. 🥂 Niemand minder dan de prachtige Nikkie de Jager aka NikkieTutorials siert de cover van ons jubileumnummer.

💛 Niet alleen Grazia, maar ook covergirl Nikkie de Jager heeft een feestje te vieren! Ze heeft al bijna 15 jaar een van de grootste beautykanalen. Nikkie vertelt over haar carrière, bruiloft en dromen.

💛 Het was hét jaar van Stien den Hollander aka S10. Ze vertegenwoordigde ons land op het Eurovisie Songfestival en bracht onlangs haar nieuwe album uit. De zangers blikt terug op een bizar jaar.

💛 Grazia vloog naar New York voor een exclusief interview met Chris Hemsworth! De acteur praat ons bij over zijn eigen docuserie Limitless.

💛 Met covergirls Mascha Feoktistova, Nikkie Plessen, Sylvie Meis, Yolanthe Cabau en Olcay Gulsen kijken we terug op de afgelopen 15 jaar en blikken we vooruit op de toekomst.

💛 Wie jarig is, die trakteert! Op de vetste prijzen in ons geval. Met onze big giveaway geven we 11 prachtige prijzen weg.

💛 Wat hebben de sterren in 2023 voor jou in petto op het gebied van liefde, happiness, health en carrière? Je leest 't in Grazia's grote jaarhoroscoop.

Dit en nog véél meer lees je in de nieuwe Grazia, die nu in de winkel ligt! ✨

Meteen kopen? Klik HIER.

Ook lees je in de nieuwste Grazia wat je aan korte, dunne wimpers kunt doen. Verder geven we tips voor je make-uplook voor de feestdagen en zetten we alle beauty nieuwkomers op een rij. Enne, over de feestdagen gesproken. We geven je ook een flinke dosis fashion inspiratie!

Fotografie: Ruud Janssen