Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prince Charmings Scott doet boekje open over liefdesleven

Heeft de hunk inmiddels al een lover?

Scott was een van de knappe mannen die meedeed aan het tweede seizoen van Prince Charming. Hij eindigde bij de laatste twee, maar veroverde het hart van Chris net niet. In gesprek met Love & Reality vertelt Scott hoe het nu met hem gaat en of er al een nieuwe man in zijn leven is.

Relatie

Scott timmert op dit moment hard aan de weg als eigenaar van een restaurant. Of hij in zijn restaurant al een leuke man is tegengekomen? "Ik ontmoet dagelijks leuke mannen, ze zijn alleen over het algemeen hartstikke hetero", zegt hij.

De ondernemer is dus nog steeds single. "Ik ben de juiste persoon nog niet tegengekomen. Die deur staat zeker open en is ook zeker welkom, maar dat moet natuurlijk wel het juiste dekseltje zijn op het potje. Dus dat is nog wel welkom, maar is er helaas nog niet. Iemand op de bank ’s avonds zou wel heel erg gewenst zijn om toch leuke momentjes mee te delen en te creëren. Maar dit wordt toch het zesde jaar op rij single met Kerst”, zegt Scott lachend.

Vriendschap

Scott heeft overigens nog altijd contact met de kandidaten uit zijn seizoen. "Ik heb heel goed contact nog met Jakop, Marcel en Julien", vertelt hij. Dit weekend vond er zelfs nog een kleine reünie plaats tussen een aantal PC-mannen.

"Jakop en Marcel, dat was daar al drie handen op één buik en dat klikt nog steeds heel leuk. We doen nog steeds heel veel leuke dingen samen", vervolgt hij. "Dus ik ben ontzettend blij en dankbaar dat ik aan het programma twee heel mooie vriendschappen heb overgehouden en de rest van de jongens spreek ik af en toe nog. Ik heb er altijd een goede connectie mee en dat is ook heel gezellig. Eigenlijk zijn we ook tot de conclusie gekomen dat we elkaar veel te weinig spreken.” Aha!

Bron: Love & Reality | Beeld: Prince Charming, Instagram