Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit goedkope trucje zorgt volgens TikTokkers voor strakke wenkbrauwen

Aha!

Iedereen houdt ervan om goed gevormde wenkbrauwen te hebben, are we right? Vaak is het erg lastig om de perfecte vorm te vinden, maar met dít goedkope trucje krijg jij volgens verschillende TikTokkers de perfecte strakke brows.

Got1 be Glued

We snappen dat je graag wil dat je wenkbrauwen het liefst de hele dag op dezelfde plek zitten. Toch blijkt dit niet altijd zo het geval te zijn. En daar komt de goedkope tip van verschillende TikTokkers goed van pas! Want volgens hen is de Got2be Glued van Schwarzkopf hét redmiddel om je wenkbrauwen de hele dag in de perfecte shape te houden. Want hoewel het product eigenlijk bedoeld is voor je haar, is het ook een perfect middel voor je wenkbrauwen. Win-win!

In onderstaande video wordt het hele proces even haarfijn voor je voorgedaan.

@hammerqueen15 Replying to @leila <3 ⚢ ♬ Show Me How (Album V) - Men I Trust

Ontharingscrème

Wel wordt er geadviseerd dat het verstandig is om van tevoren je wenkbrauwen in de juiste shape te ontharen of epileren. Ben je niet zo goed in het epileren van je wenkbrauwen? Ga dan voor ontharingscrème. Let hierbij wel goed op dat je de crème niet té lang laat zitten, want anders heb je helemaal geen wenkbrauwen meer!

Bron: Fem-Fem | Beeld: TikTok, Brunopress