Glittermascara en -wenkbrauwen zijn dé trend deze feestdagen

Lekker shinen tijdens de kerst!

Dankzij haar iconische rol in Euphoria heeft Alexa Demie de afgelopen jaren meermaals grote invloed gehad op de fashion scene. Nu heeft de actrice opnieuw voor een trend gezorgd, die deze feestdagen goed van pas komen. Glittermascara én -wenkbrauwen gaan namelijk viral op TikTok.

Glitter all the way

We zagen de met glitter versierde wimpers van Alexa voor het eerst in een video van YouTuber Devon Carlson. In het filmpje heeft de Euphoria-actrice een donkere smokey eye gecombineerd met glittermascara. Iedereen was meteen enthousiast over deze shiny look, en dat snappen wij! De glitterende wimpers knallen er namelijk uit! Al snel werd de glitter-look ontdekt door TikTok, en sindsdien wordt hij massaal nagemaakt.

@hermesitgirl2

alexa,bella and devon literally screaming I love this #bellahadid #devonleecarlson #alexademie #itgirl #nyc #euphoria #maddyperez #dior

♬ original sound – ‍

Zo maak je de look

Zie jij zo’n look met a lot of glitter wel zitten voor de feestdagen? Dan is het tijd om de make-up erbij te pakken! Begin met de zwarte smokey-eyes. Hierna breng je een aantal lagen zwarte mascara aan, maar je kunt ook kiezen voor nepwimpers. Tot slot voeg je de glittermascara toe. C’est ça! Het vergt misschien wat oefening, maar we hebben nog ruim een maand te gaan tot kerst, dus dat is haalbaar.

Liever iets subtieler?

Ben jij niet zo’n fan van donkere ooglooks en zwarte eyeliner, maar ga je liever voor een subtiele look? Ook daarbij kunnen glitters van pas komen. Draag bijvoorbeeld alleen de glitter mascara, zoals TikTokker @arevceline hieronder laat zien. Ga jij voor more is more of less is more?

@arevceline

Glitter mascara??! It looks insane in person✨ #glittermascara #wetnwildmakeup #makeup #viralmakeup

♬ original sound – Arevig

In de wenkbrauwen

Glittermascara geeft je ‘normale’ look meteen dat beetje extra spark tijdens de kerst of oud en nieuw. De subtiele glitters zorgen ervoor dat je ogen er meteen uitspringen. We like!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sydney! (@sydn4sty)

Voor een optimale glitter-look kun je het product overigens ook in je wenkbrauwen doen. Heb jij de aankomende tijd dus feestjes en etentjes op de planning staan? This is the way to go! Zo krijgt zelfs een little black dress een feestelijk tintje.

Bron: Beautify, TikTok | Beeld: iStock, Instagram

Laatste nieuws