Zien: dit is de superknappe vriendin van Marten de Roon

Achter elke voetballer staat een powervrouw.

Nederland heeft de achtste finales overleefd en kan zich gaan opmaken voor de kwartfinale tegen Argentinië. Exciting! Onze Nederlandse sterspelers zijn natuurlijk niks zonder een sterke achterban. Zo ook Marten de Roon, die de steun krijgt van zijn bloedmooie vrouw Ricarda de Roon tijdens het WK in Qatar.

Marten de Roon

Al met al is voetballer Marten de Roon al best wel vaak uitgekomen voor het Nederlands elftal. De Roon staat naast zijn voetbaltalenten ook erg bekend om zijn humor op social media. Zo is hij niet vies van enige zelfspot en plaatste hij na de winst op Senegal een foto op zijn socials waar hij de spelers een OneLove-aanvoerdersband om had gefotoshopt. Veel volgers konden het ‘grapje’ waarderen en De Roon zelf zei dat hij dit een ‘mooie manier vond om nog iets te laten horen, zodat niet iedereen dat hoeft te doen’.

De 31-jarige middenvelder is iemand die verantwoordelijkheid neemt, of ‘ie nou speelt of niet. Met elke minuut die de voetballer mag spenderen op het WK is hij dankbaar. Maar achter de schermen gaat zijn invloed nog een stuk verder. En dat heeft geloond! Dit alleen al was voor bondscoach Louis van Gaal namelijk al genoeg om De Roon mee te nemen naar Qatar. En dat de middenvelder op sportgebied veel lof verdient, is in zijn privésituatie niet anders. Zo is De Roon al een tijd gelukkig met zijn grote liefde Ricarda de Roon waar hij samen drie kinderen mee heeft.

Ricarda de Roon

Naast dat Marten vaak grapt op social media, is ook zijn vrouw af en toe actief op social media. Zo deelt ze regelmatig prachtige kiekjes van de drie kinderen en zien we natuurlijk een foto waar Ricarda haar man support in Qatar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ricarda de Roon (@ricardaderoon)

We love a supportive wife!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ricarda de Roon (@ricardaderoon)

Naast de aandoenlijke foto’s van de drie pareltjes, laat Ricarda verder niet veel kwijt over haar privéleven. Wel weten we dat – na het uitspitten van de Instagram-accounts van de twee – het stel al een hele lange tijd samen is en lekker vertoefd in Italië, waar Marten voetbalt bij Atalanta Bergamo. Love that!

Bron: Spelersvrouw, Instagram, Trouw | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws