Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Verrassende wending in laatste aflevering van Matched by Mom

Tijd voor de ontknoping!

Na een wekenlange zoektocht naar de liefde was het gisteren finally tijd voor de laatste aflevering van Matched by Mom. Na de laatste dream dates was het tijd voor Melvin, Lorenzo, Anwar en Koen om hun definitieve keuze te maken. Met wie gaan zijn naar huis en hoe is het nu in de liefde?

Let op: dit artikel bevat spoilers over de laatste aflevering van Matched by Mom.

Dream dates

Melvin, Lorenzo, Anwar en Koen zijn door hun moeders allemaal met twee meiden op dream date gestuurd. Vorige week was het tijd voor de eerste vier dream dates en gisteren zagen we hoe de tweede dates verliepen. Melvin ging met Kiki en Desie op date, Lorenzo met Petra en Julia, Anwar met Ysabel en Kyra en Koen met Shanna en Sophie. Er werden goede gespreken gevoerd, her en der wat kusjes uitgedeeld, en sommige koppels brachten zelfs de nacht samen door.

Keuze van de moeders

Na de laatste dates was het finally tijd voor de spannende ontknoping! Hebben de zonen de liefde gevonden, voor wie kiest hun moeder en is de eventuele liefde ook wederzijds? Allereerst mochten de moeders het woord nemen en laten weten wie van de twee overgebleven meiden ze het liefst als hun schoondochter zouden zien. Thea, de moeder van Lorenzo, ging vol overtuiging voor Petra. De moeder van Koen, Roel, ging voor Shanna. Anwars moeder, Anita, kiest geen van beide, omdat ze geen match voor haar zoon ziet. En last but not least, koos Patricia de knappe Kiki voor haar zoon Melvin.

Is het wederzijds?

De moeders hebben de afgelopen weken alles voor het zeggen gehad, maar voor het allerlaatste keuzemoment krijgen de zonen hun stem weer terug. Nadat de moeders hun voorkeuren hebben laten weten, mogen zij zelf het woord nemen en vertellen welk meisje ze kiezen. Enne, al snel blijkt dat de moeders goed hun werk hebben gedaan! Zo kiest Lorenzo ook voor Petra en zij neemt zonder twijfel de ketting aan. Koen kiest voor Shanna en Melvin voor Kiki, beide dames nemen ook met veel plezier het kettinkje aan. Helaas gaat Anwar zonder vrouw aan zijn zijde naar huis. Hij heeft niet de liefde gevonden in Portugal.

Terug in Nederland

De laatste aflevering van Matched by Mom eindigde voor drie van de vier zonen dus in een happy end! Maar hoe is het eenmaal terug in Nederland tussen de koppels gegaan? Helaas iets minder rooskleurig, zo blijkt aan het einde van de aflevering. Lorenzo en Petra hebben nog een tijdje gedatet, maar gaan nu verder als goede vrienden. Melvin en Kiki hebben het ook geprobeerd in Nederland, maar helaas is hun relatie inmiddels ook verbroken. Koen en Shanna zijn nog wél steeds aan het daten. Wij hopen dat de twee nog lang happy together blijven!

Bron: Matched by Mom, Love Reality | Beeld: Tom Cornelissen