Moeder Anita neemt grote beslissing voor zoon in Matched By Mom

Aiii...

Lees ook

De laatste kettingceremonie in Matched by Mom eindigde met heel veel onduidelijkheid. In de nieuwste aflevering wordt helder wat er gaande was. Anita, de moeder van Anwar, besloot namelijk om het roer van haar zoon over te nemen en nam een grote beslissing.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Matched by Mom.

Naar huis

Anwar had lange tijd zijn pijlen gericht op Romy, maar in de vorige aflevering van Matched by Mom zagen we dat er twijfels ontstonden. Hoewel Anwar het helemaal zag zitten, bleef de romantische klik uit bij Romy. Moeder Anita besloot daarom het heft in eigen handen te nemen. Middenin de kettingceremonie – die vorige week eindigde met een cliffhanger – roept ze Romy naar voren. Helaas niet om haar een ketting te overhandigen, maar om Romy te vertellen dat het avontuur voor haar stopt. Anita legt uit dat ze het stuur van haar zoon overneemt en daarom deze beslissing maakt.

Hoewel de blondine in tranen uitbarst, geeft ze aan de keuze te begrijpen en nog steeds geen romantische klik te voelen met Anwar. Voor de overige ladies is er wel meteen goed nieuws. Zij mogen namelijk allemaal blijven.

Tweestrijd

Na het verdrietige einde van de kettingceremonie, is de sfeer een dag later weer helemaal goed! De dames gaan gezellig op stap met de moeders, om inkopen te doen voor de barbecue van die avond. Tijdens een gezellig etentje in de villa van de moeders en zonen, hangt er weer een hoop romantiek in de lucht. Melvin verrast Kiki met en zelfgemaakte schelpenketting en spreekt uit haar echt te zien zitten. Echter vindt hij nieuwkomer Desie ook nog steeds interessant. “Ik zit echt in een tweestrijd. Ook vraag ik me af: is Desie niet te jong, en Kiki juist te oud?”

Ook Lorenzo heeft een cadeautje meegenomen voor Petra. Hoewel hij haar nog steeds ziet zitten, heeft hij tijdens het diner meer oog voor Julia en Sophie. En dat zorgt voor tranen bij Petra. “Ik heb geen zin om een of andere strijd aan te gaan, maar nu er nog maar weinig dames over zijn voelt dat wel zo.”

Voor wie gaat Anwar?

Nu Romy naar huis is, moet Anwar weer bij nul beginnen. De romantiek wil bij hem dan ook niet helemaal op gang komen. Hij vindt Kyra “het meest puur en vanaf dag één zichzelf”, maar ook Ysabelle vindt hij interessant “omdat ze in dezelfde levensfase zit”. Shanna gaf in de vorige aflevering zelf aan nog steeds interesse in Anwar te hebben, maar na een een-op-een gesprek de volgende dag, blijkt dit geen match te zijn. Gelukkig heeft zij Koen nog! Met de dreamdates in zicht zijn wij heel benieuwd hoe dit afloopt…

Bron: Matched by Mom, Love Reality | Beeld: Tom Cornelissen

Laatste nieuws

Zie ook