Matched by Moms Rozemarijn blikt terug op deelname

'Ontzettend dankbaar'

Lees ook

Tijdens de laatste kettingceremonie in Matched by Mom stonden de moeders opnieuw voor een lastige keuze. Vlak voor de dreamdates moest er namelijk nog één dame naar huis en dat was helaas Rozemarijn.

Kettingceremonie

Rozemarijn viel bij alle vier de mannen én moeders goed in de smaak. Helaas was er bij niemand van de zoons en Rozemarijn sprake van een romantische klik, waardoor de moeders haar wel naar huis moesten sturen. Vooral Koen vond het vertrek van Rozemarijn jammer. Van hem had ze nog wel langer mogen blijven, zo zei hij voor de camera.

De Groningse vertelde dat ze heel erg blij is dat ze heeft meegedaan aan het programma en dat ze een hele leuke tijd heeft gehad in Portugal. Op Instagram blikt ze daarom nog eens terug op haar deelname én zet ze de moeder van Koen kort in het zonnetje.

Terugblik

“Wauwie, wat heb ik een mooi avontuur meegemaakt”, begint ze haar bericht. “Als je de laatste aflevering hebt gezien weet je dat het avontuur bij deze voor mij is afgelopen. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik zo’n mooi afscheid heb gehad maar vooral ben ik dankbaar dat ik zulke mooie en lieve mensen heb ontmoet.” Daarbij verwijst Rozemarijn specifiek naar Roel, de moeder van Koen. “De woorden van Roel tijdens mijn afscheid waardeer ik ook enorm. Alleen maar liefde naar jou! Daarnaast heb ik super mooie vriendschappen gemaakt, we hebben zoveel samen meegemaakt en gaan elkaar nog veel zien”, aldus de beauty.

Volgende week is de finale-aflevering van Matched by Mom te zien op Videoland en weten we eindelijk met wie de mannen naar huis gaan. Wij kunnen niet wachten!

Bron: Instagram Rozemarijn | Beeld: RTL, Videoland

Laatste nieuws

Zie ook