Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Emma Heesters deelt groot internationaal nieuws op Instagram

A dream come true!

Zangeres Emma Heesters heeft de afgelopen jaren een behoorlijke carrière opgebouwd als zangeres. Vorige week liet ze al zien dat ze daardoor haar droomauto heeft kunnen kopen, maar nu heeft ze nog meer leuk nieuws. Haar fans mochten eerst een gok doen en gisteren heeft ze bekendgemaakt wie het goed geraden hadden.

Veel succes op YouTube

Toen Emma negentien was, plaatste ze haar eerste YouTube-video. Inmiddels zijn we zeven jaar verder en heeft ze meer dan 500 miljoen (!) weergaven behaald. Ze is begonnen met covers, maar heeft ook een behoorlijk aantal eigen singles op haar naam staan. Onder andere 'Waar ga je heen' en 'Schat ik ben ok' werden grote hits.

Groot nieuws

Gisteren kondigde Emma via Instagram Stories aan dat ze groot nieuws had en haar fans mochten raden wat dat zou zijn. Er kwam van alles voorbij, onder andere de gok dat ze zwanger zou zijn. Gelukkig zag Emma daar de lol wel van in, bleek uit haar reactie. Ze plaatste een aantal populaire gokken op haar Stories.

Veel fans bleken het goed geraden te hebben. Emma heeft namelijk een enorme fanbase in India. Op haar YouTube-kanaal staan inmiddels talloze video's met Indiase covers. Het grote nieuws had daar dan ook mee te maken...

Eerste show

Na alle gokjes plaatste Emma gisteren een video op Instagram waarin ze vertelt dat ze binnenkort haar eerste show in India zal geven. "MIJN INDIA DEBUUT! 💜🇮🇳 Ik kan niet enthousiaster zijn: ik zal voor de eerste keer in India optreden op 28 december, tijdens @sunburnfestival in Goa 🔥🎤🎶 Ik kan niet wachten om jullie daar te zien! 🥰", schrijft ze erbij.

Veel enthousiasme

De aankondiging levert veel enthousiaste reacties op. "Wow!! 🔥🔥🔥", schrijft Nicolette van Dam. "STERK!!", aldus Kraantje Pappie. Ook inwoners van India zijn heel blij. "Wow welcome to our country 🇮🇳", schrijft iemand. We hopen dat Emma's eerste show daar een groot succes wordt!

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress, Instagram Emma Heesters