Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Annebel opnieuw onder het mes in Turkije

Ze gaat vanaf nu door het leven met een 'nieuwe' neus.

Annebel Visscher en René Spoelstra waren te zien in het meest recente seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Sindsdien zijn ze niet meer uit de spotlights verdwenen en nemen ze ons mee in al hun avonturen. Dit keer is Annebel in Istanboel onder het mes gegaan voor een nieuwe neus.

Nieuwe tanden

Vorige week schreven we al over het nieuwe gebit van Annebel en René. Ze zijn bij het Dental Centre in Turkije geweest voor lijnrechte, spierwitte tanden. Het resultaat deelden ze op Instagram. "I'm so happy! Ik moet er wel heel erg aan wennen, omdat de tanden groter zijn dan hoe het eerst was. Hierdoor praat ik soms een beetje gek. Ik heb ze nu ook nog maar één dag, dus it takes time", schreef Annebel er toen bij.

Annebel blikt terug op Temptation Island: "Heb het wel onderschat"

Andere neus

Annebel besloot om ook nog een andere ingreep te laten uitvoeren in Turkije, bij Esteworld. Ze is al jaren onzeker over haar neus. "Ik haat m'n neus echt al van jongs af aan en eigenlijk ben ik om die reden ook mijn lippen gaan opvullen met fillers, zodat mijn neus minder opviel. Ik ben zo blij dat ik dit eindelijk heb gedaan!", schrijft ze op Instagram Stories. Ook plaatste ze foto's van de 'voorbeeldneus' die ze bij de kliniek had laten zien en van het eindresultaat.

Annebel benadrukt bij de Instagram Stories dat dit nog niet het uiteindelijke resultaat is. Het kan tot een jaar duren "voordat hij echt 'perfect' is", maar over een paar weken zullen we de verandering al een beetje kunnen zien.

screenshot-annebel-1

screenshot-annebel-2

Kritiek op uiterlijk

Tijdens haar deelname aan Temptation Island kreeg Annebel te maken met veel kritiek op haar uiterlijk. Het ging daarbij met name om haar lippen. "Daar heb ik mezelf even rot over gevoeld", zei ze toen in gesprek met Brandpunt. "Ik zou zelf nooit mensen veroordelen op hun uiterlijk." Desondanks is ze zelf ook van mening dat het wellicht een beetje too much was op dat moment. "Eerlijk, toen ik mezelf op televisie zag dacht ik: het lijken ook net twee knakworsten. Ik ben wel zo nuchter dat ik daar om kan lachen", zei ze.

Bron: RTL Boulevard, Instagram Annebel Visscher | Beeld: BrunoPress, Instagram Annebel Visscher