Annebel blikt terug op Temptation Island: “Heb het wel onderschat”

'René had me niet ten huwelijk gevraagd als we niet mee hadden gedaan aan Temptation.'

Annebel en haar vriend René waren samen te zien in het afgelopen seizoen van Temptation Island: Love or Leave. In een interview met LINDA. blikt Annebel terug op haar deelname. “Het was echt heftig.”

Eerder al gevraagd

Annebel en René werden vier jaar geleden al gevraagd voor Temptation Island, maar hebben dat toen geweigerd. “We waren toen hartstikke jong en pas anderhalf of twee jaar samen. We waren er niet klaar voor. Het was toen ook nog niet de Love or Leave-versie, veel platter dan het nu is”, aldus Annebel. “Nu waren we er wel klaar voor en werden we er weer aan herinnerd toen er een oproepje voorbijkwam. Dus hebben we onszelf opgegeven. René zat tijdens zijn vorige relatie op Tinder, waardoor ik het soms lastig vond hem te vertrouwen. Ook vond ik dat hij mij soms voor lief nam. Dit leek ons een goeie mogelijkheid om onze relatie te testen.”

Meer genieten

Achteraf gezien vindt Annebel het heel heftig wat er allemaal is gebeurd. “Ik dacht, dat doen we even, maar niet dus. Je ziet en spreekt elkaar niet, maar ziet wel die kampvuurbeelden. Je gaat van alles zelf invullen en maakt jezelf helemaal gek.” Toen de love swing in beeld kwam, veranderde dat veel voor Annebel. “Je kon dan besluiten om samen met je vriend naar huis te gaan. Ik wist dat René daar geen gebruik van zou maken en toen dacht ik: ik moet meer genieten. En dat lukte ook.”

Aanzoek en bruiloft

Aan het eind van het Temptation Island-avontuur vond een prachtig moment plaats: het huwelijksaanzoek bij het laatste kampvuur. “Ik had het niet verwacht, maar ik ben er nog steeds superblij mee”, zegt Annebel. “Ik schrok eerst wel: heeft hij die bos rozen bij zich omdat hij ergens sorry voor moet zeggen? Daarnaast hadden wij het nooit over trouwen gehad, ik wist niet dat hij het wilde. Later vroeg ik ook aan René of hij me zonder Temptation ook had gevraagd. Waarschijnlijk niet.”

Ze zijn inmiddels voorzichtig begonnen met het plannen van hun bruiloft. “Maar we nemen de tijd hoor, we hebben nog geen datum. We willen wel in het buitenland trouwen. Mexico bijvoorbeeld, of de Dominicaanse Republiek, waar Temptation werd opgenomen.” Er ging een tijdje een gerucht dat ze een eigen realitysoap zouden krijgen. “We hebben nog geen aanbod gehad, maar dat zou wel heel leuk zijn. Dus we hopen er wel op, wie weet.” Spannend!

Bron: LINDA. | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws