Temptations Annebel en René showen nieuwe tanden

De twee zijn naar Turkije gevlogen voor een nieuw gebit.

Annebel en René zijn razend populair geworden door hun deelname aan Temptation Island: Love or Leave. Sindsdien geeft het stel hun volgers op Instagram dagelijks een kijkje in hun leven. Deze week vlogen de twee naar Turkije, om zich daar te voorzien van een nieuw paar tanden.

Uiterlijk

Dat de lovebirds veel tijd en aandacht aan hun uiterlijk besteden, blijkt wel uit alle kiekjes en video’s die ze op Instagram delen. Zo staan René en Annebel beiden regelmatig in de sportschool te zweten en hebben ze er geen geheim van gemaakt dat ze wel eens langs een cosmetisch arts zijn geweest.

Tijdens Temptation Island kreeg Annebel nog veel te maken met kritiek op haar uiterlijk, met name om haar lippen. “Daar heb ik mezelf even rot over gevoeld”, zei Annebel toen in gesprek met Brandpunt. “Ik zou zelf nooit mensen veroordelen op hun uiterlijk.” Desondanks is ze zelf ook van mening dat het wellicht een beetje too much was op dat moment. “Eerlijk, toen ik mezelf op televisie zag dacht ik: het lijken ook net twee knakworsten. Ik ben wel zo nuchter dat ik daar om kan lachen”, stelt ze.

Lipfillers

“Voor de opnames had ik mijn lippen opgespoten. Ze waren super dik door de zwelling en warmte”, legt ze uit. “Ik heb de fillers er na de opnames uit laten halen, maar dat was mijn eigen keuze. Het had niks te maken met de reacties.”

annebel

Tanden

Deze week hebben Annebel en René het Dental Centre in Turkije bezocht voor een nieuwe giechel. De twee hebben nu beiden lijnrechte en spierwitte tanden. En hoewel ze er blij mee zijn, is het nog wel even wennen voor Annebel. “I’m so happy!”, zegt ze in haar Instagram Stories. “Ik moet er wel heel erg aan wennen, omdat de tanden groter zijn dan hoe het eerst was. Hierdoor praat ik soms een beetje gek. Ik heb ze nu ook nog maar één dag, dus it takes time“, aldus Annebel.

Bron: Instagram Annebel | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws