Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Leontine over gezin in andere vorm: ’Nog steeds sterk’

'Marco doet ook ontzettend zijn best om zijn leven weer op te pakken.'

Talkies Lifestyle Lunch 2019 bij SUSHISAMBA

Na een heftige periode, is Leontine Ruiters nu weer helemaal happy. Daarnaast is ze sinds kort weer gelukkig in de liefde, met haar nieuwe lover John Huiberts. En hoewel het Borsato-gezin nu een nieuwe vorm heeft aangenomen, zijn ze nog steeds erg goed met elkaar, zo vertelt Leontine aan RTL Boulevard.

Happy

"Het gaat heel goed", vertelt een stralende Leontine voor de camera van RTL Boulevard. "Ik zit heel goed in mijn vel, ik ben blij, ik ben lekker aan het werk en ik heb een prachtige reis naar Tanzania gemaakt", vertelt ze. "Ja, het gaat gewoon heel goed." En dat Leontine happy is, straalt ze aan alle kanten uit.

Leven oppakken

Leontine doet ook een boekje open over de situatie van haar ex, Marco Borsato. "Marco doet ook ontzettend zijn best om zijn leven weer op te pakken", vertelt ze. "Alhoewel dat natuurlijk moeilijk is, omdat er nog niet echt een einde is aan wat er speelt." Desondanks heeft ze goede hoop. "Ik heb er eerlijk gezegd hele goeie vertrouwen in. Dus komt goed."

Andere vorm

Hoewel Marco en Leontine al langer uit elkaar waren, heeft Leontine in John sinds kort een nieuwe liefde gevonden. Dat betekent natuurlijk een grote verandering voor het gezin Borsato. "Met de kinderen gaat het goed", aldus een trotse moeder. "Wij zijn als gezin – wel in een andere vorm, ja, in een andere vorm mensen – als gezin nog steeds sterk. Daar ben ik heel dankbaar voor, en heel blij mee."

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20190912 - Talkies Lifestyle Lunch 2019 bij SUSHISAMBA. Op de foto: Leontine Borsato