Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Op deze datum is het tweede seizoen van de Gossip Girl-reboot te zien

We can't wait!

Exciting news, want HBO Max heeft eindelijk bekendgemaakt wanneer we het tweede seizoen van de Gossip Girl-reboot kunnen streamen. Enne, lang hoeven we gelukkig niet meer te wachten!

Reboot

Vorig jaar juli verscheen eindelijk de langverwachte reboot van Gossip Girl op HBO Max. De reboot van Gossip Girl volgt, net als het origineel, een groep rijke teenagers uit de Upper East Side van New York. De serie onderzoekt hoeveel sociale media én de Big Apple zijn veranderd sinds 2013, toen de originele show ten einde kwam.

Uiteraard is er net zoals in de originele serie een mysterieuze stalker aanwezig die alle geheimen van de studenten verspreidt. Deze mysterieuze Gossip Girl gaat in het tweede seizoen nog net even een stapje verder. "Zelfs als dat betekent dat ze moet liegen om haar doel te bereiken”, aldus HBO. Spannend!

Release

HBO Max heeft bekendgemaakt dat het tweede seizoen op 1 december van start gaat op HBO. "Crash the party. Gossip Girl keert 1 december terug op HBO Max", klinkt het op Instagram.

De acteurs uit het eerste seizoen keren gelukkig weer terug, zo zien we op de poster. Dit zijn Jordan Alexander, Eli Brown, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Evan Mock en Zion Moreno. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Bron: AD | Beeld: HBO Max