Met deze 6 tips houd jij je relatie leuk

Zo zorg je ervoor dat het liefdesvlammetje blijft branden.

Iedere relatie heeft ups en downs. Gaan je partner en jij momenteel door een periode waarin het allemaal wat minder leuk is? Probeer een van deze dingen dan eens. Ze zorgen ervoor dat de love flame weer gaat branden!

1. Samen iets nieuws proberen

Of het nu een cursus stijldansen, een maaltijd of een wandeling naar een onbekende plek is: door samen iets nieuws te proberen, groeien jullie meer naar elkaar toe. Het zorgt ervoor dat je even uit je routines loskomt. Wie weet ontdekken jullie wel iets wat jullie heel leuk vinden!

2. Finance talk

Hoewel dat niet per se leuk klinkt, is het zeker nodig. Geld is namelijk de nummer 1 reden voor veel ruzies binnen relaties. Leg alles op tafel en maak overzichten, zodat jullie weten waar jullie op financieel vlak aan toe zijn. Dat scheelt een hoop ergernis, waardoor er meer tijd overblijft voor de liefde.

3. Jezelf opdoffen

Zeker als jullie langer bij elkaar zijn, is de kans groot dat jullie minder moeite zijn gaan doen voor jullie uiterlijk. Je hebt de partner van je dromen immers al binnen. Toch is het belangrijk om jezelf af en toe op te doffen, bijvoorbeeld wanneer jullie uit eten gaan. Je krijgt daardoor weer dat gevoel dat je had toen jullie net samen waren. Butterflies all over the place!

4. Juicy messages

Misschien klinkt het wat intimiderend, maar dit loont zeker. Als jullie niet bij elkaar zijn, kunnen er misschien wel uren voorbijgaan voor jullie elkaar een bericht sturen. Door dit wat vaker te doen én daar af en toe een juicy berichtje of foto tussen te voegen, zorg je ervoor dat jullie extra veel zin krijgen om elkaar weer te zien.

5. Geen apparaten in de slaapkamer

We weten allemaal diep vanbinnen wel dat de slaapkamer alleen bedoeld is voor slapen en intimiteit, maar toch liggen we vaak met schermen in bed. Door die schermen een keer allemaal naar de woonkamer te verplaatsen, maak je veel meer ruimte voor romantiek. Dat komt je relatie zeker ten goede.

6. Een getaway plannen

Iedereen heeft weleens een periode vol stress, wat ze dan meenemen in hun relatie. Door bewust tijd vrij te maken in je agenda en er af en toe even tussenuit te gaan met je partner, zorg je ervoor dat jullie écht aandacht voor elkaar kunnen hebben. Al is het maar een dag: een nieuwe omgeving doet wonderen. Jullie kunnen zonder tussenkomst van stressvolle zaken lekker bijkletsen. Wil je het extra leuk maken? Probeer tijdens zo’n tripje dan eens iets wat voor jullie allebei totaal nieuw is. Have fun!

Bron: Dingen voor Vrouwen | Beeld: Netflix

Laatste nieuws