Hoe langer je vrijgezel bent, hoe leuker je volgende relatie is

It's true!

Is je hart gebroken door je vorige relatie en ben je bang dat je nooit meer iemand gaat vinden die je gelukkig maakt? Hold up! Het blijkt namelijk dat het helemaal niet erg is als je een lange tijd single bent en dat je juist nóg gelukkiger wordt in je volgende relatie. Zo zit het:

Confidence boost

Het is natuurlijk erg spannend als je relatie net over is, we get that. Maar naarmate je langer single bent, leer je in die tijd beter wat je leuk vindt en heb je alle tijd om jezelf (weer) beter te leren kennen. Doordat je weet wat jij leuk vindt, weet je ook precies wie er bij jou past en laat dat nou net de sleutel zijn voor een confidence boost als je op zoek bent naar een nieuwe partner.

Toe aan een échte relatie

Heen en weer springen van relatie naar relatie, je hebt zulke mensen ertussen zitten. Deze manier wordt vaak gebruikt om afleiding te zoeken van je vorige relatie, waardoor het voelt alsof je nieuwe relatie een pleister is op een open wond. Maar dat is niet de bedoeling en dus ook niks voor jou, want jij weet precies waar je aan toe bent.

Geen tweede keus

Tweede keus? Ho maar! Jij neemt geen genoegen met iemand die jou niet op de eerste plaats zet en al helemaal niet met de eerste de beste die langs komt lopen. In de langere tijd dat jij single bent geweest heb je goed kunnen nadenken over wat jij wil in een relatie en wat voor persoon een goede match is.

Zelfvertrouwen en liefde

Jij hebt helemaal geen zin meer om iemand te imponeren met je looks en je charmes. Je bent er in je single time wel achter gekomen hoe jij jezelf moet vermaken. En omdat je nu weet hoe jij jezelf kunt vermaken, weet je ook wat je waard bent. Je gaat niet akkoord met iemand die jou niet serieus neemt, jij zoekt iemand die jou zelfvertrouwen en liefde geeft.

Independent

Je hebt een langere tijd op je eigen benen moeten staan na je laatste break-up, waardoor jij weet waar je toe in staat bent. En waarschijnlijk wist je niet eens van jezelf dat je dit in je had toen je nog in een relatie zat. Ben je dus op een date geweest en zit het je toch niet helemaal lekker? Dan ga jij op je gevoel af en geef je het meteen aan. Jij weet héél goed wat je wilt.

Je geniet alleen maar meer

Naast dat je erachter bent gekomen dat je jezelf ook goed kunt redden, mis je het ook wel om in een relatie te zitten. Wat erg begrijpelijk is! Wanneer je eindelijk the one bent tegengekomen, zul je daarom ook veel gelukkiger in die relatie zitten en er alleen maar meer van genieten.

Bron: Girlscene | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws