Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Nieuwe datingshow à la Temptation Island op Netflix

Doormiddel van een leugendetector moeten de stellen hun trouw bewijzen aan elkaar.

Hoewel een nieuw seizoen van Temptation Island nog wel even op zich laat wachten, is er vanaf vandaag toch een soortgelijke datingshow op Netflix te bekijken. We hebben het namelijk over de Spaanse show Amor con Fianza, ofwel vertaald ‘Liefde op Borgtocht’.

Leugendetector

We kunnen geen genoeg krijgen van datingshows als Too Hot To Handle, Temptation Island en Love Island. Combineer je deze drie series, dan krijg je Amor con Fianza.

In deze datingshow gaan zes stellen op een tropische bestemming de ultieme test aan om hun trouw aan elkaar te bewijzen. Sensatie gegarandeerd! Het grote verschil met Temptation Island? In Amor con Fianza worden de koppels getest door een leugendetector. Geen kampvuurbeelden die nog gemonteerd kunnen worden, maar vernieuwende technologie die je ogen analyseren op leugens. Zie daar maar eens onderuit te komen!

Test

Netflix beschrijft het programma als volgt: "Zes stellen worden onderworpen aan een oogscan-leugendetector in deze realityserie waarin leugens geld kosten en je met waarheid en betrouwbaarheid geld kunt verdienen." Aan de trailer te zien kunnen we een hoop drama, liefde en lust verwachten.

Nu te zien

Dit seizoen speelt zich af op het zonnige Sardinië en de eerste acht afleveringen van de Spaanse show zijn meteen al te zien. Volgende week, op donderdag 17 november verschijnt de finale-aflevering. Hierin wordt duidelijk welke stellen de beproeving hebben overleefd en welke toch alleen naar huis gaan... Spannend!

Bron: Love & Reality | Beeld: Netflix, YouTube