Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yes! FBoy Island vanaf vandaag van start op HBO Max

De eerste vier afleveringen zijn nu te zien!

Vandaag is het eindelijk zover en kunnen we de eerste vier (!) afleveringen van het eerste Nederlandse seizoen van FBoy Island kijken op HBO Max. Ga jij kijken vandaag?

Het programma

Fboy Island Nederland is een gloednieuwe datingshow op HBO Max, waar verschillende Fboys zich voordoen als een echte mister nice guy. In Fboy Island reizen Jennemie, Manon en Sarah af naar een tropisch eiland waar zij worden vergezeld door 16 mannen: 8 Nice Guys die op zoek zijn naar de ware liefde. En natuurlijk 8 zelfbenoemde FBoys die er maar voor één reden zijn: een geldprijs. Het is aan de vrouwen (en de kijker) om erachter te komen wie wie is. Verliezen zij hun hart aan een FBoy en daarmee mogelijk ook het prijzengeld? Of weten zij de FBoys te elimineren en vinden zij de ware liefde?

Aan de trailer te zien belooft het een sensationeel seizoen te worden vol drama, lust en hopelijk ook liefde. Wij cancellen in ieder geval al onze plannen vanavond!

Manon

Manon, een van de dames, blikt op TikTok alvast vooruit op het nieuwe seizoen. De influencer heeft meer dan dertigduizend volgers op TikTok en vertelt haar volgers wat ze kunnen verwachten van het programma.

"Ik heb denk ik aan het grootste datingexperiment ooit meegedaan. I took one for the team, ladies", zegt Manon. "Ik heb heel lang iets geheimgehouden voor jullie", vervolgt ze. "Jullie weten dat ik heel lang te maken heb gehad met FBoys en red flags... En nu heb ik de kans gekregen om dat in levenden lijve te ondervinden", aldus Manon.

@manonvandenbos Dit is vragen om problemen natuurlijk, 7 nov op @hbomaxnl #fboyisland #fboyislandnl ♬ Last Last (Burna Boy) [Sped Up Version] - sped up nightcore

Zelf vindt Manon het programma een mix tussen Love Island en de Bachelor. "FBoy Island is eigenlijk mijn datingleven, maar dan in een spelvorm..." Ze raadt iedereen aan om de eerste afleveringen te kijken vandaag. Gaan wij zeker doen!

Bron & Beeld: HBO Max, TikTok