Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Merel Beks over final date met Thomas: 'Zag foto's in bed met Maureen'

'Ik wist het gewoon niet meer op dat moment.'

Premiere Hart op de Juiste Plek

Het is alweer een tijdje geleden dat Merel Beks in de finale van De Bachelor het hart van Thomas van der Vlugt wist te veroveren. Wat er daarna gebeurde was iets minder mals, want hun relatie kwam na de opnames alsnog abrupt ten einde onder de ogen van toeziend Nederland. In de podcast EN DAN? van Daelorian vertelt Merel alle ins en outs over haar deelname en de veelbesproken break-up.

Deelname

Merel had in in eerste instantie nooit gedacht dat ze het programma zou winnen. Sterker nog, haar aanmelding was in eerste in een grapje, totdat ze twee dagen later gebeld werd voor een casting. Vanaf dat moment ging alles heel erg snel, maar pas in de laatste aflevering sloeg de vonk tussen haar en Thomas ook echt over. "Ik begon hem echt heel leuk te vinden toen ik die een-op-een date met hem had", vertelt Merel. "Maar gevoelens… Toen ik met hem had gezoend had ik nog geen gevoelens voor hem. Dat is pas gekomen tijdens de final date."

Eind date

Overigens was Merel bijna niet op de final date gegaan. Thomas liet haar aan het begin de van de date een foto zien op zijn telefoon, maar in plaats daarvan zag Merel foto's van hem en Maureen in bed. "Niet naakt of zo, gewoon gezellig op een normale manier. Maar ik sta daar echt van... en op dat moment komt er iemand van productie die zegt: 'Merel je kan plassen'. Dus ik storm weg", vervolgt ze.

Eigenlijk wilde Merel op dat moment niet eens meer op date. "Ik wist het gewoon niet meer op dat moment." Uiteindelijk mocht Merel van de productie zonder de camera's erbij Thomas confronteren over de foto's. Hij bood zijn excuses toen aan. "Maar als je goed kijkt naar die aflevering ben ik heel afstandelijk en voorzichtig." Wow, heftig!

Bron: Podcast EN DAN? | Beeld: Brunopress

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20220815 - Premiere van de romantische feelgood film Hart op de Juiste Plek Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Merel Beks