Enorm verdrietig nieuws voor De Bachelors Merel

'M’n steun, m’n allerbeste vriend, mijn held, mijn vader en daarnaast moeder tegelijkertijd', deelt Merel.

Merel Beks heeft gisteren het treurige nieuws naar buiten gebracht dat haar vader plotseling is overleden. Op Instagram schrijft ze een eerbetoon aan haar vader en plaatst ze een aantal kiekjes van mooie herinneringen aan hem.

Emotioneel bericht

“M’n steun, m’n allerbeste vriend, mijn held, mijn vader en daarnaast moeder tegelijkertijd. Afgelopen weekend zo plotseling van ons ontnomen”, begint Merel het bericht. “De juiste woorden hiervoor zijn niet te vinden. Enerzijds leef ik in een soort waas op de automatische piloot, anderzijds voel ik zo ongelofelijk veel verdriet, fysiek en mentaal die ik niet kan omschrijven. Om geen afscheid genomen te kunnen hebben. Om je niet de laatste keer te vertellen hoeveel ik van je hou en hoe trots ik ben dat we door jou zulke sterke personen zijn geworden.”

Steunpilaar

Merel vertelt dat haar vader tegelijkertijd ook haar moeder was, omdat haar moeder een tijd geleden ook is overleden. “Toen mama is overleden heb je altijd voor ons gezorgd en stonden wij altijd op nummer 1. We waren samen met Jochem de drie-eenheid, de drie musketiers”, vervolgt ze. “Jij was mijn steunpilaar, je wist altijd alles en als ik een vraag had was jij degene die ik belde – ook al was ik het niet altijd met je eens haha. Jij kon altijd een glimlach op mijn gezicht toveren. Ik ben zo dankbaar voor je, in alle goede en zware tijden was jij er – altijd”, schrijft Merel.

Gemis

De Bachelor-winnares schrijft verder dat ze haar vader ontzettend gaat missen. “Ik wilde je nog lang niet kwijt en jij ons ook niet. Een leven zonder jou kan ik me niet voorstellen.” Ze sluit het bericht af met dat ze denkt dat haar papa nu weer samen is met haar moeder. “Ik hou van jullie, dat gaat nooit over.” Heel veel sterkte, Merel!

In de comments onder de post krijgt Merel veel lieve reacties. “Heel veel sterkte ❤️❤️❤️”, schreef Monica Geuze. En: “Wat een vreselijk nieuws lieverd, heel veel liefs voor jou”, reageerde Julia Mekkes. We wensen je heel veel sterkte Merel.

Bron: Love & Reality | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws