Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Holly Mae Brood over social media: 'Niet nodig dat iedereen alles maar weet'

'Ik denk dat veel mensen die in the picture staan zichzelf geen privéleven gunnen. En ik gun mezelf dat wel.'

premiere Blind Date

Holly Mae Brood is nu te zien in de gloednieuwe Netflix-film The Takeover, waarin haar personage Mel te maken krijgt met leugens die over haar worden verspreid. Maar hoe gaat Holly Mae in real life eigenlijk om met de vervelende kant van social media?

Media

Tegenwoordig worden media steeds ingewikkelder en kan er zomaar van alles over je worden verspreid, ook al is het niet eens waar. Bijvoorbeeld bij deepfake. "Ingewikkeld en angstaanjagend", vindt Holly dat. Gelukkig heeft Holly zelf nog niet echt te maken gehad met de vervelende kant van media en dat wil ze ook graag zo houden.

Holly is daarom best voorzichtig met wat ze online deelt. "Ik ben super open als mensen dingen aan mij vragen. Maar ik vind het niet nodig dat iedereen alles maar weet. Ik weet niet waar dat vandaan komt, ik ben gewoon niet zo'n schreeuwlelijk", aldus Holly in gesprek met NU.nl.

Privéleven

Dat andere BN'ers vaak wel veel over zichzelf delen, snapt Holly Mae niet altijd. "Wanneer ze daar de negatieve gevolgen van ondervinden dan is dat allemaal heel verdrietig, moeilijk en zwaar. Maar ik denk soms: je had toch ook je mond kunnen houden? Ik denk dat veel mensen die in the picture staan zichzelf geen privéleven gunnen. En ik gun mezelf dat wel."

Film

De spannende film The Takeover gaat over de ethische hacker Mel Bandison (Holly Mae Brood), die per ongeluk een grote fout begaat. Ze maakt een hack bij een high-tech zelfrijdende bus onschadelijk en legt hiermee een internationaal crimineel netwerk plat. Samen met haar blind date (Géza Weisz) moet ze vluchten voor de criminelen, maar ook voor de politie. Klinkt spannend!

Bron: NU.nl | Beeld: BrunoPress

Showbizz
  • 10-10-2022. Amsterdam, NLD. Premiere Blind Date. Fotograaf: BrunoPress/David Heukers